Hoşgeldiniz  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Semih Köken | 23 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıl dönümü ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemer’de düzenlenen törenlerle kutlandı.
Törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Merkez İlköğretim Okulu Öğrencisi Burak Biber “23 Nisan” adlı şiirini okudu ve program Kemer Merkez İlk Okulunda devam etti.
İlki Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, Meclis Üyeleri, Öğrenciler, Öğretmenler, Askerler, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam Hüseyin Karameşe’nin de katıldığı Merkez İlköğretimde yapılan tören saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul Müdürü Bilal Bayram yaptı. Sırasıyla 1 E Sınıfı öğrencisi Havva “Bizim Bayramımız” adlı şirini, Kemer Merkez Anaokulu minik öğrencileri “Zeybek, Erik Dalı” folklor gösterisi ise görülmeye değerdi.
2-B Sınıfı öğrencisi Elif Ece Işık “23 Nisan” şirini büyük bir heyecanla okudu. Okul öğrencileri grup olarak şemsiye dansı, 3-C sınıfı örgencisi Meral Çelik “Çocukların Dileği” adlı şiiri okudu. 4 Sınıf öğrencileri Karma Grup Horan Gösterisi büyük beğeni topladı. 4.-C Sınıfı öğrencisi Esra Can “23 Nisan” şiiri ile devam eden gösteri, sırasıyla Kafkas, Zeybek gösteri ve ödül töreni ile son buldu.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mustafakemalatatürk

23nisanulusaleğemenlikveçocukbayramı

kemer

antalya

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle