Hoşgeldiniz  

TEMA gönüllüleri çevre bilinci ve ağaç sevgisini anlattı

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

TÜRKİYE Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Manavgat Şubesi tarafından topluma çevre bilinci ve ağaç sevgisini aşılamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Erozyonla Mücadele Haftası dolayısıyla Oymapınar Mehmet Bozkurt İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, TEMA Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
TURKIYE EROZYONLA MUCADELE, AGACLANDIRMA VE DOGAL VARLIKLARI KORUMA VAKFI (TEMA) MANAVGAT SUBESI TARAFINDAN TOPLUMA CEVRE BILINCI VE AGAC SEVGISINI ASILAMAK AMACIYLA ETKINLIK DUZENLENDI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)
Etkinlikte konuşan Başkan Şükrü Sözen, erozyonla mücadele konusunda her bireyin üzerine düşen görevi yapması gerektiğine dikkati çekerek, “Çevre konularının Belek’teki G-20 Zirvesi’nde konuşulmasını beklerdik. Fakat söz konusu dahi edilmedi. Ama görüyoruz ki duyarlı öğretmen ve öğrencilerimiz G-20 Zirvesi’nden daha önemli bir konuya değiniyor. Bu yüzden TEMA gönüllülerini tebrik ediyorum. Biz de Manavgat Belediyesi olarak bütün proje ve çalışmalarımızı gelecekte çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için üretiyoruz” dedi.

Manavgat TEMA Temsilcisi Şenay Malbora da konuşmasında TEMA’nın amaçlarını ve hedeflerini anlattı.

Konuşmaların ardından Oymapınar Mehmet Bozkurt İlkokulu öğrencileri erozyon ve TEMA ile ilgili hazırladıkları gösterileri, şiirleri ve konuşmaları izleyicilere sundu. Ayrıca Oymapınar Mehmet Bozkurt İlkokulu’ndan 60 öğrenci TEMA gönüllüsü oldu. Öğrencilere program sonunda gönüllü kartları ve rozetleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen verdi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle