Hoşgeldiniz  

Hırsızları internet üzerinden satış yakalattı

SEMİH KÖKEN | 03 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’da üç gün önce bir mahallede hırsızlık yapan zanlılar, çaldıkları malları internet üzerinden satmaya kalkınca yakayı ele verdi.

 

Olay üç gün önce Kepez İlçesi Kültür Mahallesi 3878 Sokak’ta meydana geldi. 29 yaşındaki E.İ., girdiği evden dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ve tablet çalarak kaçtı. Artan hırsızlık olaylarının peşine düşen Kepez Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, seri numarasını aldıkları ürünlerin internet sitesinde satıldığını tespit ederek hırsızı yakalamak için harekete geçti.

İnternete ilan veren 28 yaşındaki C.Y.’yi telefonla arayarak Uncalı’da buluşan polisler, şüpheliyi yakalayarak ürünü kimden aldığını sorguladı. C.Y.’nin fotoğraf makinesini bir beyaz eşya dükkanından 500 TL karşılığı aldığını öğrenen polis C.Y ile birlikte satışın yapıldığı işyerine gitti. M.U. isimli işletme sahibi ürünü C.Y’ye sattığını kabul ederek fotoğraf makinesini E.D.’den aldığını belirtti. Bunun üzerine E.D.’yi telefonla arayarak dükkana çağrılması istenen M.U, polisin söylediğini yaptı. İşyerine gelen E.D. de polisler tarafından gözaltına alındı. E.D., M.U. ve C.Y. hakkında hırsızlık malını almak ve satmaktan soruşturma başlatıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle