Hoşgeldiniz  

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK

Semih Köken | 18 Eylül 2018 | Antalya Haber A- A+

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK

Böcek’i mutlu eden tablo

Antalya’nın Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bilgi Toplama Merkezi (BTM) tarafından yapılan ‘En başarılı belediye başkanı’ araştırmasında birinci oldu.

Böcek i mutlu eden tablo

Türkiye genelinde danışmanlık ve saha hizmetleri veren Bilgi Toplama Merkezi (BTM) tarafından cep telefonu görüşmeleri ile yapılan en başarılı belediye başkanları araştırmasının sonuçları açıklandı.

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Ak Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 75.3’lik başarı oranı ile en başarılı belediye başkanları oldular. Her ilçeden 600 kişi üzerinden yapılan telefon görüşmeleri  04-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Hata payı yüzde 3 olarak açıklanan araştırmada, MHP’li belediye Başkanlarından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 71.4 oranında beğeni ile dördüncü Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 70.2’lik oranla beşinci sırada yer aldı. Listenin ilk onunda Ak Partili Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yüzde 61.0’lık oranla, CHP’li Beylükdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 60.9, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yüzde 60.7, Ak Partili Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Uğur Altay, yüzde 60.7’lik oranla yer aldı.

İŞTE O TABLO:

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle