Hoşgeldiniz  

Büyükşehir kaldırım işgallerine göz açtırmıyor

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, vatandaşların kaldırımlarda rahat yürümesine engel olan büfe ve stantların kaldırılması talimatı üzerine harekete geçen, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Kapalı Yol’da çalışma yaptı. Ekipler izinsiz büfe ve stantları kaldırdı.

Büfeler kaldırılmadan önce

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve gelir gelmez vatandaşların hayatını zorlaştıran, kaldırımlarda rahat yürümelerine engel olan tüm stantların kaldırılması için talimat verdi. Türel zabıta ekiplerinden, hiçbir firma ayrımı yapılmaması, tüm işgalcilere aynı muamelenin yapılmasını istedi.

 

Temizliğe kendi kapılarının önünden başlayarak, zabıta karolunun yanında bulunan kaçak büfeyi kaldıran Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Atatürk parkında bulunan iki kaçak yapıyı da 24 saat içinde yıktı. Denetimlerine hız kesmeden devam eden zabıta ekipleri dün de Kapalı Yol’da (Kazım Özalp Caddesi) vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları işgal eden büfe ve stantları kaldırdı. Çevre esnafı ve vatandaşlarda işgallerinin kaldırılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle