Hoşgeldiniz  

Av. Emrah Taşkın Dünya Evine Girdi‏

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Av. Emrah Taşkın, görkemli bir düğünle gazeteci Mühübe Demirbaş ile evlendi.

Antalya Grand Ali Bey Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde çiftin nikâh şahitliğini Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Antalya Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Lokman Kaya, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Bilal Arık ve Sinem Tüfekçi yaptı.

10 Ağustos’ta Taşkın’ın memleketi Bitlis, Adilcevaz, Aygır Gölü Köyü’nde ilk düğünlerini yapan çift, 23 Ağustos tarihinde de Antalya’da düğün yaptılar. MHP MYK Üyesi Selçuk Senirli, MHP MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş, MHP MDK Üyesi Mustafa Aksoy, MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve il yönetimi, MHP Antalya Milletvekilleri A. Selim Yurdakul ve Tarkan Akıllı, Taş medreseli Ülkücüler, Ülkü Ocakları Isparta İl Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları Afyon İl Başkanı İbrahim Yiyit, Çanakkale Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Birer, Ülkü Ocakları Antalya İlçe Başkanları, MHP Antalya İlçe Başkanları, Ülkücü sanatçılar Osman Öztunç ve Ali Kınık, kadın kolları, eski il ve ilçe başkanları, eski il ve ilçe ocak başkanları ve çok sayıda davetli düğünde çifti yalnız bırakmadılar.

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal il dışında olması sebebiyle telgraf göndererek tebriklerini iletti.

KILAVUZ’DAN KUR’AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI
Nikâh merasiminin ardından kısa bir konuşma yapan Olcay Kılavuz; “Sizlere Türk dünyasının bilge lideri, hareketimizin önderi Sayın Devlet Bahçeli Bey’in selam ve muhabbetlerini getirdim. Ülkü Ocaklarımızın Antalya İl Başkanlığı’nı başarıyla yürüten değerli dava arkadaşım Emrah Taşkın’ın, aynı başarıyı evlilik müessesinde de göstereceğinden hiç şüphem yoktur. Kurdukları yuvanın hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hayırlı evlatlar, Bozkurtlar, Asenalar yetiştirmelerini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılavuz, çifte Kur’an-ı Kerim’e sarılı Türk bayrağı hediye etti.Av-Emrah-Taskin-Dünyaevine-Girdi-1 Av-Emrah-Taskin-Dünyaevine-Girdi-2 Av-Emrah-Taskin-Dünyaevine-Girdi-4 Av-Emrah-Taskin-Dünyaevine-Girdi-5

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle