Hoşgeldiniz  

ASMEK’E YOĞUN İLGİ

SEMİH KÖKEN | 01 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

ASMEK yogun ilgi (3) (1)

ASMEK yogun ilgi (1)

ASMEK yogun ilgi (2)

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASMEK 2014-2015 eğitim dönemi kurs kayıtları başladı. 11 merkezde 93 branşta açılan 456 kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurs merkezlerinde sıraya geçti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ASMEK) kayıtları başladı. 2014-2015 1’inci dönem kurslarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 11 merkezde 93 branşta açılan 456 kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde kurs merkezlerinde sıraya geçti. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği kurslardan memnuniyetlerini dile getirdi.
VATANDAŞ KURSLARDAN MEMNUN
Atatürk ASMEK’e kayıt yaptıran Hüsniye Yaşkeçeli, 2006 yılından itibaren kurslara katıldığını belirterek, “Her yıl bu kurslara katılmaya çalışıyorum. Bu yıl Rusça ve İspanyolca kurslarına kayıt yaptırdım. Kendimi donatmak, çevreme ve çocuklarıma daha faydalı olabilmek için bu kursları tercih ediyorum. Aynı zamanda beyin jimnastiği yapmama fayda sağlıyor. Çevremdeki insanlarından bu kurslara gelmesi için yönlendiriyorum” dedi.
Şiş Örgücülüğü kurslarına kayıt olan Kıymet Özerdoğan ise “ASMEK kurslarını seviyorum. Her sene gelmeye çalışıyorum. Öğrendikten sonra yaptığım ürünleri satıyorum. Hem para kazanıyorum hem de kendimi geliştiriyorum” diye konuştu.
3 boyutlu nesne modeli kursuna katılan Yalçın Yılmaz, şöyle konuştu: “Kendi iş alanımı geliştirmek için kursa kayıt oldum. Ücretsiz olması çok güzel. Dışarı da bu kurs en az 2 bin lira. Hem de çalışma saatlerime uygun. Bu kursları düzenleyenlere teşekkür ediyorum.”
Gülistan Bakır ise, “ASMEK sayesinde meslek ve çevre edindim. Boncuk ve takı kursuna gideceğim. Yaptığımı ürünleri eşime dostuma hediye ediyorum. Kurslar çok faydalı oluyor.”
KAYITLAR 7 EYLÜL’E KADAR
Ekim ayında ders başı yapılacak ASMEK’e kayıt olmak isteyenler ASMEK’in Aksu, Altınova, Atatürk, Döşemealtı, Karşıyaka, Kepez, Konuksever, Lara, Akdeniz Sanayi, Varsak ve Uncalı Kurs merkezlerine başvurabiliyor. Kurs programları ve hangi merkezde hangi kursların açıldığı ilgili detaylı bilgi www.asmek.org.tr internet sitesinden öğrenilebilecek. Kayıtlar 7 Eylül’e kadar sürecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle