Hoşgeldiniz  

ANTALYALILAR’A SATILIK DİYEN ZİHNİYETİ KINIYORUZ

SEMİH KÖKEN | 19 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın yalan ve iftira dolu söylemler içerisinde olduğunu söylerken “Vatandaş kendilerini satılık olmakla hitam edenlere cevabı sandıkta verecektir” dedi.

 

Kepez Belediyesi tarafından yapılan Orhan Gazi Semt Konağı açılışına katılan İl Başkanı Mustafa Köse, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingindeki mahşeri kalabalığı görenler kaybetme korkusu içerisinde son çırpınışlarını sergiliyor” şeklinde konuştu.

Açılışta konuşan Başkan Mustafa Köse, “İdareci konumundaki insanların bu kadar kolay yalan söylemesini, doğruları saptırmasını anlayamıyorum. Bir takım paralar verilerek insanların mitinge geldiğini söylemek mitinge gelen 150 bin kişiye yakın Antalyalıya hakarettir. Bu söz, mitinge gelen insanlara satılık demektir. Çatlasalar da, patlasalar da bugüne kadar ki en büyük mitingi gerçekleştirdik. Öylesine büyük izdiham oldu ki, miting alanı almadı, doldu taştı alana insanlar giremeden dönmek zorunda kaldı. Antalya tarihin en büyük mitingi olduğunu sadece biz değil herkes söylüyor” ifadelerini kullandı.

 

BUNLAR SAYI SAYMAYI BİLMEZLER

 

“Başkalarının mitingleri bizi ilgilendirmiyor ama siz bize iftira atarsanız biz de deriz ki CHP mitinginde alanın ancak yarıya yakınının dolu olduğu Sn.Mustafa Akaydın’ın attığı Twit’deki resimden dahi anlaşılıyor” diyen Mustafa Köse, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiğimiz mitingimizin üçte birini bile toplayamadılar. Bizim yaptığımız mitinge gelen hemşerilerimiz memleket sevdalarını, Türkiye Cumhuriyeti Devletine olan bağlılıklarını, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini dile getirmek için oradaydılar. Ancak oraya gelen insanlara hakaret eden, onları para almış da gelmiş gibi göstererek onlara satılık muamelesi yapan Sn. Akaydın ve onun gibiler vatan sevgisinin, memleket aşkının, bu millete sevdalı olmanın ne demek olduğunu anlayamazlar. Bunlar sayı saymayı bilselerdi vaktiyle 100 bin kişiye iş vaad etmezlerdi. Güya biz taşımayla adam getirmişiz. Bunu söyleyenler iftira atmaktadırlar, müfteridirler. Düşünme melekelerinde de zayıflık var herhalde ki  150 bin kişinin taşınma ihtimalinin olmadığını, Burdur, Konya ya da Isparta’dan  hiçbir yerden taşınamayacağını anlayamamaktadırlar” dedi.

 

YALANLAR ÜZERİNE SİYASET YAPIYORLAR

 

Taşımayla adam getirdiler iftirası tamamen yalan, para dağıtıldığı yönünde ki iddialar da alçakça iftiralar olduğunu söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse açıklamasını şöyle sürdürdü, “ Bize para dağıttığımız yönünde iftiralarda bulunanlar asıl kendileri çeşit çeşit promosyon malzemesi dağıtıyorlar. İşçilerinin maaşlarını aylardır ödemiyorlar ama kaynağının ne olduğu belli olmayan paralarla envai çeşit promosyonu dağıtıyorlar. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Hemşerilerimiz milli iradeden yana, halktan ve haktan yana olduklarını göstermek için mitingimize geldiler ve Başbakanımıza sevgilerini gösterdiler. Onların ezikliğini de anlıyorum,  Antalya tarihinin en büyük mitingini yapan AK Parti’ye karşı  ne yaparız da konserle yaptığımız kendi mitingimizi ön plana çıkartırız diye farklı işler içine girmişler. Yürekleri yetiyorsa her iki mitingin fotoğrafları da var yayınlasınlar da herkes görsün. Ama fazla söze gerek yok. 30 Mart’ta gereken cevabı halkımız verecektir. Vatandaş kendilerini satılık olmakla itham edenlerden sandıkta hesap soracaktır.”

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle