Hoşgeldiniz  

SIRA KİMDE BEYLER

SEMİH KÖKEN | 10 Ağustos 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Turizm sektörü kam personelinin idari izinlerinin OHAL kapsamındaki iptalinin kaldırılması, Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkartılması ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Vladimir Putin arasındaki görüşme nedeniyle büyük moral buldu.

Ülkemizde bu gelişmeler yaşanırken yapılan operasyonlar Kemerde bilgi kirliliğine sebeb  olmaya devam ediyor. FETÖ ye ait okulun satıldı iddiaları dilden dile dolaşırken darbeden önce Körfez dershanesinin satışının yapıldığı doğrulandı ve alıp satanlar hakkında soruşturma başlatıldı.Bunun yanında Ohal kapsamında bu gruba ait tüm taşınmazlara tedbir kararı konuldu.

Ancak soruşturmanın ve ifade almaların devam ettiği ilçemizde gün geçmiyor ki  bir operasyon beklentisi daha olmasın ama bizim fısıltı gazetesi hemen devreye giriyor ve yalan yanlış bir çok bilgi ortaya dökülüyor.

Bunlardan bazılarının doğru olması kuvvetle muhtemelken bazıları da havada  kalıyor.

Bunların en ilginci ise Bir dönem  tutuklu hakim ve savcılara çok yakınlığı ile bilinen Murat efendiye dayanıyor.

Öyle ki çalışanın ifadesine göre  iş bitiren  murat çavuşun  Kemerin M.Ş.  isimli ağasından yüklü bir para alıp tutuklu  kişilere vererek onların serbest kalmasını sağlamış olması günün  konusu iken  tutuklu  bir  Yetkiliye  de araç alması dilden dile dolaşıyor.

Dedik ya Kemer burası buranın ne dedikodusu biter nede rantııı…

Öyle ya  para olmasa bu tip akbabaların burada ne işi var ….

Baksanıza Kemerde himmet parası adı altında  toplanan paranın büyüklüğü sanırım tüm sorulara cevap verecek nitelikte..Bununla birlikte  göz altındaki  kişilerin anlattıkları ve olası Darbe nin gerçeklemesi durumunda  yapacaklarını varın siz tahmin edin  diyorum.

Hemen birlik ve beraberliğimize geçmek istiyorum.

Geçtiğimiz Hafta Kemer Kaymakamlığı  ve Kemer Ak Parti ilçe Teşkilatının ortak düzenledikleri  Demokrasi  Şehitleri  gecesi muhteşem geçti.

Başta Kemer Ak Gençliği burada tek tek kutlamak isterim.Darbenin olduğu ilk günden itibaren  meydanları biran olsun bile boş bırakmayan bu kardeşlerimden Yüce Rabbim razı olsun.Aynı zamanda  bu geceye katkı koyan gelip bizlerle birlikte edilen dualara amin diyen tüm kardeşlerimizden de Rabbim Razı olsun.

Kemer ilk kez  parti ve isim ayrımı yapmadan bir bütün olarak Cumhuriyet meydanında birlik ve beraberlik örneği gösterdi.Bu gibi birlik ve beraberlik gösterilerinin artarak çoğalmasını ve bu bilincin her alanda yaşanmasını canı gönülden diliyorum.

Ancak şu unutulmamalıdır.Kim ne derse desin Bu terör örgütüne direkt veya endirekt olarak su taşıyan kim varsa cezasını çekmeli  , benim Bayrağıma ,  Özgürlüğüme kast edenlerin ise gereken en  ağır cezayı almasına da son derece  katıldığımı bildirmek isterim.

Yok şu alınmış bu alınmamış gibi laflarla  kamuoyunu germeyelim bildiğiniz bir bilgi varsa Kemer Cumhuriyet Savcılığına kadar gidip o bilgiyi paylaşalım yoksa Kemeri gündemi germenin kimseye faydası yoktur.

Hali Hazırda Turizm yeni yeni rotaya girmeye başlamışken  bu olayları artık ikinci plana ve görevlilerine bırakmakta fayda var diye düşünüyorum.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle…!

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle