Hoşgeldiniz  

KİM KAZANDI HALK

SEMİH KÖKEN | 02 Kasım 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Sonunda beklenen gün geldi çattı ve halk iradesini sandıkta gösterdi. Bu bir aslında sandık devrimiydi. Halk 7 haziranda bu hükümete bir ders vermiş oldu emanet verdiği oyları geri aldı ve Ak Partiye Tarihi bir başarıyı hediye etti.

Bunun kıymetini iyi bilmek gerek çünkü 2013  Türkiye sine bizleri bu hükümet ve uzantıları götürecek onun için sorumlulukları iki kat daha fazla arttı.

Bunun için iktidar sarhoşu olmadan  durmadan çalışmalı ve seçim öncesi verilen tüm vaatleri yerine getirmelidir Ak Parti..

Şimdi gelelim ilçemize…

Seçimin galibi  SKM Başkanı felan  değildir veya sosyal medyada kendilerini paralayan İthal kadın kolları felan da değildir. Aslında seçim galibi Millet ve onun sağduyusudur..

Daha durun bakalım  şimdiden sosyal medyada nutuk atan bu kişileri kınıyorum..

AK Parti sizler varsınız diye seçilmedi bu ülkede sizin payınız olsa olsa 0,001 anca olur o da yersen…

Çok ayıp çok basittir yaptıklarınız ithal bayanlar….. ve onların uşakları bırakın takdir edecekse halk takdir etsin sizi üç beş yalaka değil….

İlçe teşkilatı şöyleymiş böyleymiş  demeden önce Kemerdeki  parti içi savaşların geldiği bir noktaya değinmek istiyorum.

Kapıcısından odacısına kadar bilmeyen yok sanırım bu kavgayı…

Selfie meraklısı iki tane şaklaban ile onların destekçisi ile yerel seçimlere böyle giremez AK Parti…

Genelde aldığı oyun hakkını bu parti yerelde nasıl verecek şimdiden onu düşünmek lazım..

Aslında Kemerde demokrasi şöleni o zaman başlayacak…Bakalım o zamana kim öle kim kala diyeceğim ama  işin başka bir boyuttu da var ortada…

Her ne kadar bu seçimlerde deve kesen çıkmasa da  önümüzdeki yerel seçimlere aday adaylığı sürecini bile hak etmeyenlerin kapı kapı gezdiklerini hepimiz biliyoruz. Takip de ediyoruz ancak bunu Ankara  görmeyebilir ve geçen dönemdeki hatalara tekrar düşebilir bunun için herkes  evdeki hesabını iyi yapmalı  ve meydanlara öyle çıkmalıdır.

Gelelim  kemerdeki ikinci büyük tehlikeye

Paralel tezgahta yetişenlerin iradelerini kaybettikleri gibi zamanla insanlığını da kaybettiklerini ve girdikleri alanı zehirlediklerini ve iş tuttukları herkesi yok ettiklerini yaşayarak öğrendik. Hala bunlarla iş tutan,bunlara destek olan ve bunlara karşı sessiz kalıp tepkisiz duran gafillere ise şaşmamak elde değil.

Bakalım bu dönem onlar için neler getirip neler götürecek hep birlikte izleyip göreceğiz

Seçimlerin ulusumuza  hayırlara vesile olmasını kararlı ve istikrarlı günlere ulaşmamıza hedef olmasını temenni ederken içinde bulunulan kaos ortamından herkesin kendine göre dersler çıkarmasını dilerim.

 

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle