Hoşgeldiniz  

BEKLENEN OLDU

SEMİH KÖKEN | 05 Ağustos 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemerde kaç gündün gerilen ortam dün sabah saatlerinde başlayan operasyonla artarak devam etti.
Kemer de yaşayan ve cemaatle direk veya en direk ilişkisi olan birçok kişi gözaltı korkusu yaşayarak birbirlerine telefon trafiği ile haberleşerek bilgi almaya çalıştılar.
Türkiye genelinde 81 ilde başlatılan kısa adı FETO olan Fettullah çı terör örgütü kapsamında soruşturmalarda birçok kişi gözaltına alınırken birçok kişi de tutuklandı. Bu örgütle ilişkileri tespit edilen daha birçok kişide görevlerinden el çektirilerek açığa alındı.
Aslında Kemer de yapılan bu operasyon görünen buz dağının sadece para trafik ayağı olarak görünse de aslında halen daha kamu kurum ve kuruluşlarından güvenlik güçlerinde sağlık ve eğitim kollarında yapılanmasına halen daha sürdürmekle beraber görevlerine devam etmektedir.
Çünkü olayın büyüklüğü ve dehameti anılandan ve göze batandan daha çok büyük olduğu için sanırım kemer e sıra gelmemiştir. Bu fırsatı ganimet bilen Fetocu arkadaşlar her platformda kendilerini aklamaya çalışsalar da geçmişlerini saklamakta güçlük çekmektedirler.
Çünkü bu yapılanmanın adresi Kemer eski Kaymakamı Adem Yılmazla başlamış Bayram Ali Köse ile zirve yapmış Bülent Selim ve İBRAHİM Karatekeli ile büyük icraatlar yapmışlardır.2014 yerel seçimlerinde bunu bizzat yaşayarak gördüğüm için o tarihden itabaren tüm işlemlerin verilen kararların tekrar masaya yatırılarık incelenmesi gerekmektedir.
Bu olay göründüğü kadar basit ve ucuz olmamakla birlikte buradan rant sağlayan tutuklu Hakim ve Savcılara ayakçılık ederek iş bağlayanları da unutmamak gerekiyor. Bu işler karşılığında misli misli mükâfatını alanları sanırım buradan açıklamama gerek yok.
Diğer bir yanda ise bu tutuklanan isimlerin taşeronluğunu yapan Avukat Beyzademizi unutmamak gerekir.
Kemer Feto üçgenin de saç ayağı olan bu avukatın mal varlığında olan artış her şeyin ispatıdır.
Yukarıda belirttiğim gibi normal bir ilçede yaşamıyoruz anormal bir ilçede yüksek rantların döndüğü bir gecede SULH parası adı altında dört bin TL toplayabilen bir ilçenin ekonomik vaziyetini ve dönen çarklarını gelin siz düşünün. Bu konu hakkında yargı süreci devam ettiği için daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.
Türk Milletinin Varlığına Vatanın Bölünmez Bütünlüğüne saldıran tüm hainlerine her kim olursa olsun önce yüce Türk Adaletine, sonrada yüce Rabbimin kahrı ateşine havale ediyorum.
Kemer de geçtiğimiz hafta içinde yaşanan Kuzdere Tur ile Kemer Tur arasında yaşanan gerginlik kısa bir süreliğine ertelendi.
Ancak bu işi UKME Ulaştırma Koordinasyon Merkezi tarafından çözülmesi gerekirken burnumuza bir takım rüşvet olayların geldiği sesli ve görüntülü dokümanların olduğu dile getirilirken durumdan vazife çıkaran uyanıkların, yol belgesi alırım diye otobüs sahiplerinin dolandırıldıkları iddia ediliyor.
Konunun şikâyete tabi olması nedeniyle yakında soruşturma açılacağı kesinken bu sözde uyanıkların ellerini kollarını sallayarak piyasada gezmesi demokrasi meydanlarında bayrak sallaması gözlerden kaçmıyor değil.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle