Hoşgeldiniz  

ANTİ-PARANTEZ

SEZEN TURHAN | 21 Ocak 2022 | Yazarlar


SEZEN TURHAN
sturhan016@gmail.com

Tek sorunumuz ne biliyor musunuz::?

Biraz bodoslama olacak ama kimse kimsenin iyi olduğunu görmek istemiyor, mutlu olduğunu, sevdiğini sevildiğini, sağlığını, Aşkını kimse görmek istemiyor!…

Neden peki??

İçlerimizi karartmak kalplerimizi bozmak neden??

Kendisi mutsuz olup çevresinde de bir örneğini görmekten sonsuz keyif alan eyyy  ahali size diyorum!!

Önce siz kendinizi seveceksiniz bu bir, hayatı hayatınızdakileri seveceksiniz bu iki, güzel bakıp güzel göreceksiniz bu üç, insanları o minnak beyninize göre yargılamayacaksınız bu dört !  derken uzar  gider söylemek istediklerim.

Niye yazdın şimdi bunları acaba…?

Kafanızda sorular pek tabi; hemen söylüyorum efendim :

Yazdım çünkü belki de bende muzdaribimdir bu durumdan , belki de benim için bizim içinde neler geçiyor gövdesinin üstünde sadece kafasını taşıyan azınlıktan..

Eminim birçoğumuz benim gibi düşünüyordur, haksızmı yım?

Allah aşkına sizde söyleyiniz yok mu çevrenizde onların ne halt olduğunu bile bile içinizden besmele çekerek gayri ihtiyari karşılaştığınız yada sosyal medyanızdan da silemeyip ve her nedense tüm kötü düşüncelerini ezbere bildiğiniz insancıklar..

Vallahi deneme ile sabittir defalarca..

Az ötede oynayın rica edicem, memnun olmayanlar beğenmeyenler ilgilenmeyenler, tahammül edemeyenler ufacık bir posttan sonra derde gelenler açık apaçık sözüm size profildeki ufacık bir tık ile sonsuza kadar uzaklaşabiliriz birbirimizden..

Kırılmam öyle düşünürseniz buradan da ölümsüzleştirdik nasılsa!?

Hepimizin sağlığı önemli benim beden sizlerin “RUH” sağlığı, neyse çevreye verdiğimiz rahatsızlık dan dolayı fazlaca özürlerimi de kabul edersiniz umarım..

İlgilenenlere duyurulur sevgiler…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle