Hoşgeldiniz  

Kepezli 3 bin öğrenciye spor sertifikası

Semih Köken | 01 Eylül 2015 | Spor A- A+

Kepez Belediyesi’nin 7 branşta düzenlediği yaz spor okullarına katılan 3 bin öğrenciye, düzenlenen törenle sertifika verildi.

**

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 7 ayrı spor branşında düzenlediği yaz spor okullarına katılan 3 bin öğrenci, Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve veliler katıldı. Futbol, basketbol, tenis, yüzme, güreş, tekvando ve voleybol dallarında 2 ay boyunca eğitim alan öğrenciler, spor okullarında çeşitli eğitim, gezi, sinema gibi aktivitelere de katıldı.

ÇOCUKLARIMIZ GÜZEL İNSANLAR OLSUN
Törende, akrobasi grubu ile halk dansları grubu gösteri yaptı. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kursların gerçekleştiği spor tesislerinde profesyonel sporcuların bulmakta zorlandığı imkanlar yaratıldığını vurguladı. Tütüncü, “Bu salonlar Kepezli çocuklara tahsis edildi. Bizler, çocukluğumuzda, gençliğimizde bu imkanları bulamamıştık. Bu adımlarımızla, çocuklarımızın güzel insanlar olmasını sonuçlamak istedik” diye konuştu. Konuşmaların ardından sertifika dağıtımı gerçekleşti. Programın sonunda ise, 10 tane bisiklet, 15’er eşofman, spor ayakkabısı, tişört ve kapüşonlu eşofman üstünden oluşan hediyelerin çekilişi yapıldı. Her katılımcının isimleri, katıldığı spor branşı ve velilerinin bilgilerini içerdiği zarflar çekilerek, hediyelerin sahipleri belirlendi. (DHA)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle