Hoşgeldiniz  

Kemer Spor Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor!

Semih Köken | 06 Aralık 2021 | Spor A- A+

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor deplasmanda Manavgat Belediye Sporun Konuğu oldu.
Ligin bu önemli maçında Kemer Spor Manavgat deplasmanında ARSLAN ZEKİ DEMİRCİ SPOR KOMPLEKSİ 1 NOLU SAHA’da Manavgat Belediye Sporu Sever ve Engin’in golleri ile 2-0 mağlup ederek puanını 11 yükselti. Maçın Kahramanı eski bir Manavgat Spor futbolcusu olan şimdi Kemer sporun çalışkan futbolcusu Engin M. Ulutaş bir gol’ün yanı sıra bir de asist yaparak takımını sırtladı. Kalede ise genç yetenek Muhammed Enes yerinde çıkışlarla takımını sırtlayanlardan biri oldu.
YER: ARSLAN ZEKİ DEMİRCİ SPOR KOMPLEKSİ 1 NOLU SAHA
HAKEMLER: Mazlum Doğan Bodur*****, Hüseyin Alp Burçay Yetiş***** , Meltem Tarım*****
MANAVGAT BELEDİYE SPOR: İlyas****, Furkan***, Semih Can***, Semih Kurtulmuş***, (Dakika 84 Alper*), Keram***, Nurettin**(Dakika 72 Hüseyin**), Tunahan***, Azat****, Mahmut*** (Dakika 90 Hasan*) Ender***, Ahmet**(Dakika 72 Emrah*)
KEMER SPOR: Muhammed Enes*****, Hurşit*****, Mehmet*****, Engin***** (Dakika 90+1 Serhat*) Bünyamin*****, Sever*****(Dakika 75 Okan****) Yusuf**** (Dakika 46 Toykan) Ünal*****, Nizamettin***** (83 Bayram***) Sedat*****, Hakan*****
GOLLER: Dakika 66 Sever, Dakika 89 Engin
KARTLAR SARI: Furkan, Semih Kurtulmuş, Nurettin (Manavgat) Enes, Mehmet, Engin, Sever, Yusuf, Hakan (Kemer Spor)
Maçta tribünler tıklım tıklım dolu olmasına rağmen takımını destekleyen Manavgat taraftarları maç sonunda mağlup olan takımlarını alkışlayarak türbinlere çağırdı. Kemer Spor ise soyunma odasında sevinç yumağı oluşturarak bu anlamlı galibiyeti kutlayan taraf oldu.
Haber ve Foto; Reşat Aydoğdu (Gerçekkemer)
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle