Hoşgeldiniz  

YABANCI BAYANLAR BELEDİYENİN YAPAMADIĞINI YAPTILAR ALACASUYU TEMİZLEDİLER

Semih Köken | 13 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

YABANCI BAYANLAR BELEDİYENİN YAPAMADIĞINI YAPTILAR ALACASUYU TEMİZLEDİLER

UKRAYNALI Viktoria Babicheva’nın sosyal medyadan yaptığı çağrı ile bir araya gelen onlarca kişi, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Kemer Belediye ekipleriyle Alacasu Koyu’nda çevre temizliği yaptı.


Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 14 yıldır yaşayan Ukraynalı Viktoria Babicheva, Çamyuva mahallesindeki Alacasu Koyu’nda belediye ekipleriyle çevre temizliği yaptı. Babicheva, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve çevreye duyarlı yerli ve yabancı vatandaşların da katılımıyla bir kamyonet dolusu çöp topladı. Yaptığı çevre temizliği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak ‘temizlik’ çağrısı yapan genç kadın, kısa sürede çok sayıda destekçiye ulaştı.

Çevre temizliği etkinliği sonunda onlarca çöp poşeti dolduruldu. Babicheva, çevreye karşı her zaman duyarlı olmaya çalıştığını belirtti.  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çevre duyarlılığından dolayı Ukraynalı Babicheva’ya teşekkür etti.  Kemer Belediyesi olarak Alacasu Koyu ve diğer koylarda haftanın belirli günlerinde rutin temizlik yaptıklarını anlatan Topaloğlu, “Belediye olarak ilçemiz genelinde ve dünyaca ünlü koylarımızda temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. Ukraynalı Viktoria Babiheva ile çevreye duyarlı yerli ve yabancı misafirler belediye ekiplerimizle koy temizliği yaptı. Onlarca çöp poşeti dolduruldu. Duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da çevreye karşı daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle