Hoşgeldiniz  

ÜRAS, KEMER’İ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

SEMİH KÖKEN | 20 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer bölgesinin en küçük noktasını bile yıllardır dolaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, kampanya süresince yine yöreyi karış karış geziyor. Üras bu temasları sırasında on binlerce kişiyle el sıkıştı, kucaklaştı.
Yerel Seçimler için yürütülen kampanyalar, zaman zaman gergin atmosferde geçse de bu çalışmalarda renkli görüntüler de hiç eksik olmuyor. Antalya’nın Kemer ilçesinde de adaylar böyle durumlarla çok karşılaşıyor.
Seçim kampanyasında renkli anlar
Ziyaretleri sırasında değişik kişilerle samimi görüntü veren Üras, bu arada bir Hanım grubu tarafından kuşatıldı. Kadınlar, Üras’ın özellikle kadın ve çocuğa dönük projelerini ilgiyle dinlediler. Yusuf Üras, Kemer’de kadının henüz hak ettiği yerde olmadığını belirterek, onu ekonomik, sosyal ve kültürel bütün alanlarda iyi bir noktaya taşımakta kararlı olduğunu söyledi.
Evcil hayvanlara da sevgiyle yaklaşım
Bu arada yakından tanıdığı seçmenleriyle tek tek ilgilenen ve onların hatırını soran Yusuf Üras, bir seçmenin küçük köpeğini de okşamaktan geri durmadı.Üras, çevredekilerin tebessümüne karşılık, “Sevgi hiçbir zaman karşılıksız kalmaz. Bu her canlı için böyledir” dedi.
Traktör üstünde kampanya
Bölgesindeki insanların gün içinde nerede olduğunu bilen ve onlara ulaşmaya çaba gösteren Yusuf Üras, bahçede, tarlada olanları da ihmal etmiyor. Başkan, tarlanın uzak köşesindeki seçmenlere kestirmeden gidebilmek için traktör üstünde kampanyayı sürdürürken de böyle bir görüntü verdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle