Hoşgeldiniz  

Minta için oynadılar….1-1

SEMİH KÖKEN | 22 Eylül 2014 | Kemer Güncel A- A+

0000002 0000001

 

Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele veren Kemer Tekirovaspor karşılaşmanın 90. Dakikasında forveti Sinan Yitmez’in ayağından bulduğu golle ligin 3. Haftasında hanesine bir puan daha ekledi.

Karşılaşma Sancaktepe Belediye Şehir Stadında saat 16:30 da başladı. Karşılaşmayı Mehmet Beytekin, Muhamet Çekin, Muhammed Yıldız, Abidin Yıldırım hakem dörtlüsü yönetti.

Kemer Tekirovaspor’un her karşılaşmasını yakından takip eden Kemer Tekirovaspor Başkanı uğradığı silahlı saldırı sonrası hastanede tedavi altında olduğu için karşılaşmayı takip edemedi. Kemer Tekirovaspor’da Asbaşkan Durmuş Can ve Asbaşkan Hasan Galip Çamlı karşılaşmayı izleyenler arasındaydılar.

Müsabakanın başlamasının ardından karşılaşmanın 13. Dakikasında gelişen Sancaktepe Belediyespor atağında Nuri Kaya’nın attığı golle Sancaktepe’yi öne geçirdi. Karşılaşmanın 15. Dakikasında omzunun üzerine düşen Kemer Tekirovaspor kalecisi Doğan Özcan sakatlanarak yerini Hasan Demir’e bıraktı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk devresi Sancaktepe Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna ağırlığını koyan Kemer Tekirovaspor geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında ikinci sarı kartla birlikte kırmızı kartı gören Sancaktepe Belediyesporlu Doğan Ateş oyundan atıldı. İkinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Kemer Tekirovaspor eksik kalan rakibini sahasına hapsederek karşılaşmanın 90. Dakikasında forveti Sinan Yitmez’in attığı golle eşitliği sağladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayan müsabakada Kemer Tekirovaspor deplasman beraberliğiyle puan hanesine bir puan daha yazdırdı.

Kemer Tekirovaspor ilk turda elediği Bucak Belediye Oğuzhanspor’un ardından Türkiye Kupası 2. Turunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Mersin İdmanyurdu karşılaşması 24 Eylül’de Tarsus’da oynanacak.

Karşılaşma sonrası alınan bir puanı değerlendiren Kemer Tekirovaspor Asbaşkanı Durmuş Can ; “Sancaktepe deplasmanında oyuna hakim olan taraf bizdik ve girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık. Karşılaşmanın son bölümlerinde rakibimiz eksik kaldı ve sonrasında golümüz geldi. Hanemize bir deplasman puanı daha yazdırdık  ve hafta içerisinde oynayacağımız Türkiye Kupasındaki rakibimiz Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Türkiye Kupasında zor bir kura çektik fakat biz bu turu geçmek istiyoruz, hedefimiz Mersin İdmanyurdunu eleyerek bir üst tura yükselmektir.” Dedi.

Müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulunan Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Sait Taş; “Üstün oynadığımız karşılaşmada iki puan kaybettik, oyunun genelinde bulduğumuz sayısız pozisyonu değerlendiremedik. Deplasmanda çıkardığımız iyi oyun ve bir puanı takım olarak başkanımız İsmail Selami Minta’ya hediye ediyoruz.” Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle