Hoşgeldiniz  

MEMDUH TALİH İN VEFATI BELDİBİNİ YASA BOĞDU

Semih Köken | 29 Haziran 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Beldibi Mahallesinin en büyük ailelerinden olan Talih sülalesinin sevilen siması Memduh  Talih gece yarısı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Kemer Siyasetinde adından çok söz ettiren Anavatan Partisi , Doğru yol Partisi  , ve AK Parti  ilçe kurucularından olan ve bir dönem meclis üyeliğide yapan Talih in zamansız vefatı sevenlerini ve  Kemer ilçesini yasa boğdu.

Uzun zamandır Şeker hastalığı çeken ve bir iki başarılı ameliyat geçiren Talih 29 Haziran bu gün gece yarısı  şekere bağlı Kalp krizi sonucunda vefat ettiği öğrenildi.

MEMDUH TALİH (TURİZMCİ) Evli ve 2 çocuk babası olan Memduh Talih, 1970 yılında Kemer’de doğdu. Aslen Kemerli olan Memduh Talih, ilkokulu Beldibi’nde, Ortaokul ve Lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. Vatani görevini 1990’da İzmir’de yapan Talih, 1993 yılında Anavatan Partisi Beldibi Belde Başkanlığı’nı 8 yıl yaptı. 1999 yılında Belediye Meclis üyesi adayı olan Talih, 2001 yılında Ak Parti Kemer Kurucu Üyesi İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 Mahalli idareler seçiminde Kemer’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı oldu ve 5 yıl İl Genel Meclis Üyesi görevini yaptı. 2012 yılında Beldibi Turizmciler Ve Esnaflar Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanlığı görevini üstlenen Memduh Talih,  ayrıca, uzun yıllardır Beldibi’nde otel işletmeciliği de yapmaktaydı.

Bir Sengul Talih dahil 3 kişi, pasta ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle