Hoşgeldiniz  

MAHALLEYİ YAKMAYA KALKTI.

Semih Köken | 21 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+


MAHALLEYİ YAKMAYA KALKTI.

 

Kemer  Merkez mahallesi  akli dengesi bozuk bir Bayan yüzünden Tehdit  altında

Kemer Merkez mahallesi Dumlupınar sokakta yaşayanlar her gece  büyük bir tehlikeyle karşı karşıyalar. Dumlupınar Caddesi  no :2 de  kimsesiz olarak yaşayan 70 yaş üzeri  Emine A. İsimli bayan  mahallenin  kabusu oldu. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bayan birkaç  kez   gece evinin önündeki ağaçları yakmaya çalışmış itfaiyenin zamanında gelmesi ile büyük bir faciadan dönülmüştü.

Yine aynı bayan evinin önünde park eden araçlara zarar vermeye başlamış komşularının şikayeti üzerine hastaneye kaldırılmasına rağmen  tekrar evine gönderilmişti.

Önceki gün akşam saatlerinde yaşlı kadın  evinin önündeki otoparkta bulunan ağaçı yakmaya çalışması sonucunda ağaç ateş almış komşuların ihbarı ile olay yerine itfaiye ve   polis gelerek durumu kontrol altına aldılar.Ancak polislere ve itfaiyeciler  hakaretler eden kadın güçlükle sakinleştirildi.

Mahalle sakinlerinin  ikna çalışmalarına kulaklarını tıkayan kadın tedaviyi kabul etmediği gibi mahalle için büyük bir tehlike arz etmeye devam ediyor.

Kemer Belediyesi ve ilçe Sağlık müdürlüğünü göreve davet eden mahalle sakinleri   illaki birilerinin canının yanmasını mı  bekleyeceğiz her gece  diken üstündeyiz  kadın laf anlamıyor çaresinin bulunması  istediklerini bildirdiler.

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'MAHALLEYI YAKMAYA KALKTI.' görseli olabilir
Beğen

 

Yorum Yap
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle