Hoşgeldiniz  

LANET OLSUN BÖYLE ZİYARETE

SEMİH KÖKEN | 28 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

KEMERDE ÜÇÜNCÜ PARTİ KONUMUNA DÜŞEN MHP ŞİMDİDE CHP NİN OYLARINA GÖZ DİKTİ

Kemerde yerel seçimlere az bir zaman kala yine ayak oyunları oynanmaya devam ediyor.Kemerin Paşa lakaplı MHP li Belediye Başkanı adayı Mustafa Gül şeytanın bile aklına gelmeyecek bir ayak oyununa imza attı.
Chp nin Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş in şeçim maratonunda koşturmasının ardından bir gece hastanede tedavi görmek için yattığı sırada bunu fırsat bilen MHP Belediye Başkan adayı Gül ve ekibi sabahın erken saatlerinde Umut Güneş i ziyaret ederek geçmiş olsun bahanesiyle hasta yatağında fotoğraf çekerek bunu siyasi bir malzeme yaptılar.

HASTA ZİYARETİNİ  BİLE  SİYASETE ALET ETTİLER.

Umut Güneş i hasta yatağında çekilen fotoğrafıyla Belediye personeli toplayan Gül “Umut Güneş hasta çekiliyor,bizimle birlikte” diyerek çalışan personelini etkilemeye çalışması CHP tarafından büyük bir infialle karşılaştı.Mustafa Gül ün son yaptığı olaydan sonra MHP nin gerçekten de üçüncü parti olduğu kesin gözüyle bakılırken CHP liler “bunu bile siyasete alet ettiler LANET OLSUN ONUN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNE ” diyerek tepki gösterdiler.Konu hakkında Umut Güneş in Seçim bürosu yöneticilerinden O.P. “ Chp ve Umut Güneşten oy tırtıklamak Otellerden ve Diskolardan para tırtıklamaya benzemez” diyerek sert bir tepki gösterdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle