Hoşgeldiniz  

Kemerin Efsane Başkanı Mustafa Gül yıkım sonrası Ağır konuştu.

Semih Köken | 24 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

2009 RUHU % 80 OY İLE BİRLİKTE TEKRAR CANLANDI…..

Mustafa Gül,  Ayışığı na  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şehircilik Bakanlığı’ndan yapı belgesi var. 2017’deki hakkı kullanmışız. Bakanlık, yıkım kararını biz veririz diyor. Ancak, şu anda belediye ekipleri yıkım yapıyor. Karar siyasi… Bu işin baş sorumlusu Emin Gül’dür (Kemer Belediye Başkan Yardımcısı)… Başkana soruyorlar bizim eş dost, ‘Ben istemiyorum ama Emin Gül yapıyor’ diyor. Esas bu kararı veren Emin Gül ve Necati beydir (Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu)…”

NE OLMUŞTU?

Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi’nde yerel seçimlerden önce Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül adına Kemer Belediyesi’nden 14 Aralık 2017 tarihinde 150 m2’lik inşaat için yapı ruhsatı verilmişti.

Gül’ün yerel seçimleri kaybetmesinin ardından inşaatın yapı denetim firmasının fesih ihbarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yazıları ile başlayan yasal süreçte ruhsatlı projesine göre 150 m2 olması gereken inşaatın yerinde 658 m2 yapıldığı, ilave havuz eklendiği tespit edilmişti. Kaçak yapı ile ilgili Kemer Belediyesi Encümenliği’nce para cezası ve yıkım kararı alınmış bu karar Neşe Gül tarafından iptal edilmesi talepli olarak yargıya taşınmıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle