Hoşgeldiniz  

KEMER’İN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CHP

SEMİH KÖKEN | 25 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

CHP Kemer Belediye Başkan adayı Av. Umut Güneş ve partililerin esnaf ziyaretleri, Aslanbucak ve Akdeniz Caddesi ile devam etti. Kırmızı önlükleri ile caddelerde büyük ilgi gören partililerle birlikte gezen Güneş, AKP’yi açık ara geride bıraktıklarını belirterek, Kemer’de üçüncü parti konumunda olan MHP’lileri, AKP’ye fark atmak adına CHP’ye destek vermeye çağırdı.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, Belediye Meclis Üyesi adayları, İlçe Kadın Kolları Üyeleri ve partililerle birlikte Aslanbucak ve Akdeniz Caddesi’ni gezdi. Vatandaşların, CHP’nin açık ara önde olduğunu fark ettiğini kaydeden Güneş, kendilerine gösterilen ilginin 30 Mart’ta sandığa yansıyacağını söyledi. Kırmızı önlükleriyle 100’e yakın partilinin katıldığı organizasyonda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Güneş, “Artık vatandaş baskıdan, talandan, rüşvetçi anlayıştan bıkıp usandı. Bu anlayışa rağmen kendilerine söylenen klasik ‘Biz güçlüyüz’ yalanı ile MHP’ye destek veren vatandaşlarımız da CHP’nin açık ara önde olduğunu fark etti” ifadelerini kullandı.

KEMER’İN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CHP
CHP Kemer’de birleştirici güç olarak vatandaşların her kesiminden, herkese kapısını sonuna kadar açtığını söyleyen Güneş, “Vatandaşımız her şeyin farkında. Artık Vatandaş Üras’la da Gül’le de bu işin yürümeyeceğini biliyor. Bu iki isimde yıllarca benzer bir siyasetle insanlarımızı canından bezdirdi. Baskıdan, talandan, rüşvetçi anlayıştan bunalan yurttaşlarımızı MHP’liler, ‘AKP’ye karşı bizi destekleyin’ diyerek kandırmaya çalışıyor. Ancak vatandaşımız çok iyi biliyor ki, MHP’nin Belediye Başkan adayının da AKP’nin Belediye Başkan adayından hiçbir farkı yok. Zaten bu nedenle bizim cadde ve sokaklarda gördüğümüz ilginin yüzde birini bile ne Gül nede Üras göremiyor. Onların zorla, baskıyla çevrelerine topladıkları bir avuç insan, bizim ise gönüllü olarak her an yanımızda olan yüzlerce yurttaşımız var. Bu iş bitti. Ancak biz istiyoruz ki, bugün ikinci parti konumunda olan AKP ile aramızdaki farkı daha da fazla açalım. Bu manada içerisinde sorumluluk duygusu bulunan tüm vatandaşlarımızı CHP’ye desteğe davet ediyorum” dedi.

DURMADAN DEVAM
Vatandaşlarla birlikte cadde ve sokaklarda yaptıkları yürüyüşe ara vermeden devam edeceklerini belirten Umut Güneş şöyle konuştu; “Bu ziyaretlerimiz sırasında görüyoruz ki, vatandaşlarımız en az bizim kadar büyük bir gayretle CHP adına çalışmalar yapıyor. Caddeler ve sokaklar, esnafımız, turizmcimiz, halkımızın hemen her kesimi birleştirici güç olan CHP’nin etrafına kenetlenmeye devam ediyor. Bu büyük birlik ve beraberliği 30 Mart tarihinde sandığa da yansıtarak, Üras ve Gül’ün siyaset anlayışını sandığa gömecekler.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle