Hoşgeldiniz  

‘Kemer kazansın, Kemerli kazansın’

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

EMEKLİ VE ENGELLİLERDEN ÜRAS’A DESTEK

 

Antalya Tüm Emek Derneği Başkanı Tamer Ateş ile Engel-Yok Derneği Genel Başkanı Ayhan Mert Kemer’e gelerek, AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras’a destek vereceklerini belirtti.

Antalya Tüm Emek Derneği Başkanı Tamer Ateş, AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras’ın, seçim ofisinde ziyaret ederek, Üras’ın emekliler için yaptığı projeleri desteklediklerini belirtti. Türkiye’deki emeklileri Kemerle buluşturmak istediklerini söyleyen Ateş, amaçlarının Kemer’de emeklilere uygun bir tatil köyü yaratmak olduğunu ifade etti. ‘Kemer kazansın, Kemerli kazansın’ diyen Ateş, Kemer’de turizmin kum ve sahilden ibaret olmadığını anlatarak, “Kemer artık çıtayı yükseltmeli. Burada 12 ay turizm yapılabilmeli. İnanıyorum Yusuf Bey başkan olduğunda üzerindeki siyasi gömleği çıkartıp Kemer için çalışacak” dedi.

 Kemerliler Kemer’i yaşayamıyor

Şimdiye kadar hiçbir partiyi ziyaret etmediğini dile getiren Ateş, “Kemer’e gelip Yusuf Başkanı desteklememiz bu nedenle önemli, onun gerek Tekirova’da gerekse de GATAB olarak bölgede yaptıklarını, bölgeye neler kazandırdıklarını biliyoruz. Bu nedenle bu seçimde Yusuf Üras’ı destekliyoruz, ona güveniyoruz, onun projelerini önemsiyoruz” diye konuştu. Kemer’de yaşayan insanların Kemer’i yaşayamadığını ifade eden Başkan Yusuf Üras ise, “Kemer’de herkes sıkıntılı. Tatile gelen de Kemer’de yaşayanlar da Kemer’i değerlendirmeli” dedi. Kemer’de engeliler için de önemli projeleri olduğunu söyleyen Üras, “ 30 Mart’tan sonra Kemer’de tüm engelleri kaldıracağımız gibi engelli vatandaşlarımıza yönelik de önemli projelerimiz var. Engelli koordinasyon merkezi, engellilerin kullanıma göre tasarlanmış plaj ve wc’le yapacağız” diyen Başkan Üras, 27 Mart’ta yapacakları ‘Büyük Kemer’ mitingine de tüm vatandaşları davet etti.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle