Hoşgeldiniz  

“Kazanan KEMER olsun”

SEMİH KÖKEN | 29 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Yerel seçim çalışmalarında sona gelindiğini belirten AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf, aday adaylığı da dâhil olmak üzere seçim çalışmaları süresince, desteklerini esirgemeyen, anlayan, dinleyen, Kemer’e inancını paylaşan tüm Kemerlilere teşekkür etti.
Gerçekleştirmeyi en çok ümit ettiği projesinin Kemer’i barış, dostluk ve kardeşlik şehri haline getirmek olduğunu vurgulayan Üras, “Barış, dostluk ve kardeşlik, hiçbir şartta değişmiyor ise kıymetlidir. Biz bir olma isteğimizi, Kemer’e sevgimizi hiçbir şarta bağlamadan bu yola çıktık. Projelerimizi hazırlarken kimseyi ayırmadan, herkesin ihtiyaçlarını ve şikâyetlerini dinledik. Kemer bizim için tekti her köşesi ayrı kıymettedir “ dedi.
Üras, şöyle devam etti:
CHN_9684“Düşüncelerimizi, çabamızı yürekten paylaşan dostlarımız ve Sevgili Kemerliler ile seçim öncesi güzel ve kaliteli zamanlar geçirdik. Ayırt etmeksizin tüm Kemerlilere ulaşma gayreti ile çalıştık. Seçim çalışmalarımız boyunca heyecanımızı paylaşan, ön yargılarını bir kenara bırakıp daha iyi bir Kemer’i için düşünen ve bu güne kadar bizden desteklerini esirgemeyen, bize büyük ilgi gösteren tüm Kemerlilere teşekkür ediyor ve onları hayal kırıklığına uğratmayacağımın da sözünü veriyorum.”
Seçim sürecinde zaman zaman yerel yönetim ile ilgili eleştirilerde de bulunan Aydın, “Kimseyle kişisel bir problemim yok. Eleştirilerim kişilikleri ile ilgili değil. Ben yanlış sürdürülen belediyecilik zihniyetine, tembelliğe, bahanelere, hazırlıksız adaylara karşı duruş sergiledim.
Bunun da sebebi Kemer’e için en iyi hizmeti istememdir. Siyasi bir çatışmanın içinde değilim ve olmayacağım da” dedi.
Üras, kimseyle kırgınlık yaşamak istemediğini ifade ederek, “Seçim çalışmalarımız süresince herhangi bir sebep ile bizlere gönül koymuş herkesten, niyetimizi anlamaları dileği ile özür dilerim.
Seçim sonuçlarının Kemer’i hak eden bir adayın başkanlığı ile sonuçlanmasını umarak, diğer tüm adaylara da başarılar dilerim. Kazanan Kemer olsun” diye konuştu.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle