Hoşgeldiniz  

İrem Derici Kemer’li Hayranlarıyla Buluştu‏

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen gençlik konserinde , sevilen pop müzik sanatçısı İrem Derici Gençlerle Kemer Cumhuriyet meydanında buluştu.
Tören Kemer Belediyesi önünde fener alayı ile başladı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekilleri adayları Neşe Gül ve Ahmet Selim Yurdakul, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel Semih Top, Meclis Üyeleri Özcan Çeliktaş, Ahmet Ali Güven, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Sedat Akan katıldığı fener alayına Yerleşik Norveçli vatandaşlar, Rus Turistler ve binlerce kişi katıldı. Ellerinde meşalelerle ve bayraklarla yürüyen vatandaşlara önde Bandırma Vapuru eşlik ederken Liman Caddesi ve Atatürk Caddesi esnafları korteji ayakta alkışladı.
Kortej Liman caddesi Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet meydanında konser alına kadar yürüdü. Cumhuriyet meydanında ise Kemer Lisesi (METEM) öğrencilerinin kurduğu orkestra gençlere bir konser verdi. Gençlerle birlikte coşan orkestra birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz dakikalar yaşadılar.
Slayt gösterilerde ise, minik ve genç öğrenciler Başkan Mustafa Gül’ün nasıl bir başkan olduğunu anlattı.

‘ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, ‘ Kırmızı Beyaz en büyük Türkiye’ sloganlarıyla ‘ Konuşmasına gençlere, ‘ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz´sloganıyla başlayan Belediye Başkanı Mustafa Gül, ‘ Sizlerden bir ricam var. Etrafınızdaki insanları uyarın. Daha çok yobazlığa gidenleri uyarın Cumhuriyet bir yıkılırsa hepimiz altında kalırız. Hiçbirimiz bu meydanlarda toplanamayız,hiçbirimiz okula gidemez, işletme yapamaz. İnsanların sömürgesi altında eziliriz. Sizler okullarda okuyorsunuz bayrağımızı, ülkemizi, istiklal marşımızı unutan insanlara gençler olarak sizler bir hatırlatın.
Bu gün çelenk koyma töreni vardı artık 23 Nisanlardan Milli Eğitim Müdürü temsil ediyor, artık düşüre düşüre oraya kadar düşürdük yakında sınıf öğretmenlerine falan verilecek sanırım bu görev. 19 Mayıs da ilçe spor müdürü yapıyor. İlçe Spor Müdürü Mustafa Kemal Atatürk karşısına kravatsız bir gömlekle çelenk koymaya çıkıyor. Herhalde bu zat kendisini Mustafa Kemal Atatürk ün asker arkadaşı falan sanıyor kendisini. Böyle bir terbiyesizlik olabilirimi? Kemer Kaymakamını göreve davet ediyorum. Böyle bir terbiyesizlik yok. Mustafa Kemal Atatürk saygı duymayan insanı biz saygı da göstermeyiz Türk de saymayız vatansever olarak da görmeyiz.
Onun için sizlerden ricam Bayrağımız, İstiklal Marşımıza, camimize, minaremize, ezan sesine saygı göstereceğiz. Onun için Cumhuriyetimizi gittiğimiz her yerde anlatmamız gerekiyor.
Türkiye de bir ilk olsun diye 19 Mayıs için 3-4 günde bir tekne hazırlattım insanlar o günleri hatırlasınlar diye. ama bunlara Atatürk 19 Mayıs’ta Samsun a neyle gitti deseniz bilmezler trenle gitti derler. Bizsizlere güveniyoruz Kemerde müthiş bir gençlik var,

Kıs bir konuşma yapan MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül; Siz gençler oldukça bizim sırtımız yere gelmez. Sizlere güveniyoruz iyi ki varsınız Ne Mutlu Türküm diyene…

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Selim Yurdakul ise yaptığı konuşmada gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Gençlere sizleri burada görmek beni çok mutlu etti. MHP’nin Seçim beyannamesin de bahseden Yurdakul, iktidara gelirlerse Üniversite sınavını kaldıracaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından, 30 ay içerisinde Kemer’e 16 gelen ve 660 gün konaklayan Alman Turist Ahim Baver’e Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Neşe Gül, bir Kemer Panosu ve bir de Kemer hediyesi takdim ettiler.
Sahne alan sevilen pop müzik sanatçısı İrem Derici Gençlerle unutulmaz bir gece yaşatırken 19 Mayısta gençlere ve Kemerlilere güzel bir gün yaşatan Başkan Gül’e gençler teşekkür ettiler.DSC_2875 DSC_2894 DSC_2906 DSC_2940 DSC_2955

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle