Hoşgeldiniz  

CHP’DEN TEKİROVA ÇIKARMASI

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Umut Güneş, CHP Kemer Belediyesi Meclis üyeleri ve CHP Kemer İlçe kadın Kolları Başkanlığı üyelerinden oluşan yaklaşık 100 CHP’li Tekirova’ya çıkarma yaptı. Güneş’in proje dergilerini Tekirovalı vatandaşlara ulaştırdığı organizasyona vatandaşlar büyük ilgi gösterdi
CHGP kemer Belediyesi Başkan adayı Umut Güneş, CHP Kemer Belediye Meclis üyeleri, CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ekipleri, partililerle birlikte Tekirova’ya adeta çıkarma yaptı. CHP seçim ofisinde yenen sabah kahvaltısının ardından Güneş’in önderliğinde ekipler Tekirova esnafını, Kadın kolları ekipleri ise evleri ziyaret ederek çalışmaya başladı.
TEKİROVA’DA HERKES ÜRAS’DAN DERTLİ
Proje dergilerinin dağıtımı sırasında Başkan adayı Güneş, belde esnafına projeler hakkında kısa bilgilerde vererek, Üras’ın yıllardır Tekirova’yı getirdiği noktanın ortada olduğunu vurguladı.
Ziyaretleri sırasında bir gurup esnafla sohbet eden Güneş, “Yusuf Üras yıllardır iktidar partilerinin Tekirova’da belediye başkanı. Tekirova’da esnafım dertli. Turizmciler dertli. Halk dertli. Esnafımın büyük çoğunluğunun kepenkleri kapalı. Yolların durumu ortada. Sorunları çözüme kavuşmamış bir Tekirova var. Daha Tekirova’nın girişinden itibaren beldenin geldiği noktayı üvey evlat muamelesi gören Cumayeri’ne bakınca da anlıyoruz. Tekirova’ya özellikle son beş yılda söz verdiği hiçbir projeyi yapmayan Üras hangi yüzle Kemer’in geleceğinden, değişiminden, yada vaatlerinden bahsedebiliyor. GATAB’ı hizmet eden bir kurumken bugün borçlarını ödeyemeyen, çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyen, hatta borcu yüzünden elektrikleri dahi kesilebilen bir kurum haline getirmiştir” dedi.
ULAŞIM SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ
Ziyaretleri sırasında bir gurup şoför esnafı ile de bir araya gelerek sohbet eden Güneş, şoför esnafına “Toplu Ulaşım Projesi” hakkında detaylı bilgiler verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacaklarına vurgu yapan Güneş, “Ulaşımda tekelleşme son bulacak. Kemer’de esnaftan vatandaşa, ilçemize gelen misafirlere kadar herkes rahat bir nefes alacak. Kemer, son derece lüks, engelli asansörleri bulunan araçlarla taşımacılık yapacak. Emin olun projemizle sizde kazanacaksınız” dedi. Tekirova gezisi sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet de eden Güneş, gösterilen ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Tekirova kararını çoktan verdi. Bugün de gördük ki, Tekirova’da vatandaşlarımız ve esnafımız değişimin yanında CHP çatısı altında bir araya geliyor” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle