Hoşgeldiniz  

Caddeler “Güneş” sesleri ile inledi

SEMİH KÖKEN | 27 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Av Umut Güneş’in “İktidar yolunda Umut yürüyüşü” gönüllüleri Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Atatürk, Liman Caddesi ve ardından Kuzdere’de vatandaşları selamladı. Alkış tutan ve sloganlar atan gönüllüler vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı

 

 

Yerel seçimlere iki gün kala CHP’liler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Av Umut Güneş’in “İktidar yolunda Umut yürüyüşü” gönüllüleri Liman Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Kuzdere mahallesinde vatandaşları selamladı.
Düzenlenen çalışmaya İlçe Başkanı Belma Mürtezaoğlu, Belediye Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları, Av Umut Güneş’in eşi Av Ebru Güneş ve çok sayıda partili katıldı.
Kırmızı önlükleri ile yine caddelere renk katan partililer, alkışlar ve sloganlar eşliğinde vatandaşları selamlarken, Av Ebru Güneş ve Meclis üyesi adayları esnafla sohbet ederek 29 Ocak tarihinde düzenlenecek olan mitinge davet ettiler.

– ESNAFTAN ATATÜRK’LÜ SELAM
Liman Caddesi’nde yapılan yürüyüş sırasında esnaflardan birinin eline aldığı Atatürk tablosu ile CHP’lileri selamlaması dikkat çekti. Ekibe duygulu anlar yaşatan bu olayın ardından partililer Atatürk tablosunu tutan esnafı alkışları ile selamladı.

– BİZİM İÇİMİZ RAHAT
Kemer’de yaşayan vatandaşların çok yakından tanıdığı ve nasıl siyaset yaptıklarının çok yakından izlendiği iki isme karşı, yenilik talebi ile sandığa giden vatandaşların tercihinin CHP’den yana olacağına inandıklarını ifade eden CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Av Umut Güneş, “Bizim gönlümüz rahat. Vatandaş kararını vermiştir. Bu kente yapılanlar reva değildir. Bu kentin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını çözmek yerine halkı ekmeği ile aşı ile sınayan bu iki isminde siyaset tarihinden silinecekleri tarih 30 Marttır” dedi.
– VATANDAŞLARIMIZI MİTİNGİMİZE BEKLİYORUZ
29 Mart Cumartesi günü Ralli Servis alanında saat 13:00’de düzenleyeceğimiz mitinge tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hiç kimse korkmasın çekinmesin. Vatandaşımızın üzerindeki baskının farkındayız. Esnafımızın, turizmcimizin üzerindeki kara bulutlar 30 Mart tarihinden sonra ortadan kalkacak. Gece ile gündüz kadar büyük bir farkla Kemer’e güneş doğacak. Halkımızı mitingimize gelmeye yürek yüreğe seçimlere bir gün kala “Vakit tamam” demeye davet ediyorum” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle