Hoşgeldiniz  

BBP Başkan Adayı Ayhan: “Sonuç daha farklı olabilirdi”

SEMİH KÖKEN | 02 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, “Seçim sonucu daha farklı olabilirdi. Biz yola çıkarken kimseye bağımlılığımız olmadı. Bunu da defalarca anlattık. Yolumuza tertemiz devam ettik ve içim çok rahat” diye konuştu.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen BBP adayı Emrah Ayhan, seçim sürecini değerlendirdi. 120 günlük bir seçim sürecini bitirdiklerini söyleyen ve herkese teşekkür eden Ayhan, “Seçim sürecini temiz siyaset yaparak, kazasız, belasız ve kirlenmeden atlatmak bizim için çok önemli oldu. Bizim için hayırlısı olan buymuş. Bu bizim için bir yarıştı. Amacımız Kemer’de dürüst ve temiz siyaseti göstermekti. Bunu da ekibimle beraber gösterdiğimize inanıyorum. Seçimin galibi Sayın Mustafa Gül’ü tebrik ediyorum. İnşallah projelerini yaparlar, başarılar diliyorum. Artık bu saatten sonra dürüst siyasetin ve hizmetlerin olduğu bir Kemer diliyoruz. Biz kendimizi anlattık ama bu şekilde sonuç çıktı. Daha güzel beklentilerimiz vardı ama olmadı. Kirlenmeden ve alnımızın akıyla çıktık” dedi.

“SEÇİMİ KAZANABİLİRDİK”

Yarışı kazanmak için yola çıktıklarını ve kazanacaklarına da inandıklarını söyleyen Ayhan, siyaseti farklı bir şey olarak değerlendirdi. “Daha iyi çalışıp, bu seçimi kazanabilirdik” diye konuşan Ayhan, ekip olarak çalıştıklarını belirtti. Seçim sonucunun daha farklı olabileceğini kaydeden Ayhan, “Biz yola çıkarken kimseye bağımlılığımız olmadı. Bunu da defalarca anlattık. Yolumuza tertemiz devam ettik ve içim çok rahat. Seçimin başından beri bizi, bir yerlerle birleştirmeye ve birilerinin kolu yapmaya çalışan insanlar oldu. Ama biz sandığımıza gittik ve ‘bunda da bir hayır vardır’ dedik. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süreç var. Kime ne getireceği belli olmaz. Ekip olarak bunu değerlendireceğiz. Şu an kesin konuşmanın ve hedef belirlemenin bir anlamı yok ama biz buradayız. Siyasi çalışmalara hızlı bir şekilde çıktık ve daha tazeyiz. Sonuçta Kemer’e hizmet için çıktık. Devamını da süreç gösterecek. Yoğun bir tempoda çalıştık ve güzel bir yorgunluk oldu. İnsanlar çok gerildi” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN HAYIRLISI OLDU”

 

Kimseyle savaş siyasetine girmediklerini belirten Ayhan, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Bu sürecin kazasız ve belasız bitmesi beni çok mutlu etti. Siyasette her şeyin olabileceğini de gördüm. Çünkü bizim toplantı ve mitinglerimizde sayıyı abartmadık. Katılım ne kadarsa onu bildirdik. Sonuçta bu bir yarıştır. Bir insan olimpiyata 5 yılda hazırlanıyor ve 100 metre koşuyor. 10 saniyede bitirmek için 5 yıl hazırlanıyor ama saniyenin binde biri kadar sürede de kaybedebiliyor. Bu yarışta da her şeyin olabileceği ortaya çıktı. Biz, ‘kendimiz ve Kemer için hayırlısı ne ise, o olsun’ demiştik. Bizim için hayırlısının da bu olduğuna inanıyorum.” Ayhan ve ekibi, basın toplantısının ardından Belediye Başkanı Mustafa Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.s11 cep 413 s11 cep 414 s11 cep 421

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle