Hoşgeldiniz  

Avantgarde Hotel, geçici süreyle kapandı

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer İlçesi’ndeki 5 yıldızlı Avantgarde Hotel & Resort, mali sıkıntılar nedeniyle geçici süreli olarak kapandı. Otelin Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tesisi 2 ay içinde yeniden açmayı planladıklarını söyledi.

**

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’ndeki Avantgarde Hotel & Resort’un yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle geçici süreliğine kapatılması kararlaştırıldı. Genel Müdür Yücel Yapıcı imzasıyla tur şirketlerine göndirilen yazıda, “Değerli partnerlerimiz; öncelikle Avangarde Luxury Resort olarak bize göstermiş olduğunuz yakın işbirliğinize, dostluğunuza ve desteğinize teşekkür etmek istiyoruz. Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek bu sıkıntıların tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız. Bu sebepten ötürü 5 Eylül 2015 tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” denildi.

2 AY İÇERİSİNDE YENİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Müdür Yücel Yapıcı, 7 Eylül pazartesi itibariyle son turistlerin de ayrılmasıyla oteli kapattıklarını belirtirken, “Tesisimiz mali sıkıntıdan dolayı geçici süreli kapatılmış olup 2 ay içerisinde bu sıkıntılara çözüm bularak yeniden çalışmalara başlayacaktır” dedi.
AVANTGARDE COLLECTION’DAN KAMUOYUNA SAYGI İLE ARZ EDİLİR.

1991 den beri turizm sektöründe gayrimenkul ve otel işletmeciliği yatırımları yapan Öztanık Otelcilik A.Ş’nin tarihsel geçmişini paylaşan, Lütfi, İsmet ve Cenk Öztanık’ın 2012 yılında kurduğu LUCİS GLOBAL A.Ş.’ nin sahip olduğu AVANTGARDE COLLECTİON otelleri İstanbul’da Büyükdere Caddesi Levent, Taksim Talimhane, Gezi Parkı’nın yanındaki Mete Caddesi’nde ve Bodrum Yalıkavak’ta 4 tesisteki 293 odası ile faaliyet göstermektedir.

Geçtiğimiz Mayıs ayında 5. Yaşını kutlamıştır. Medyadaki yansımalardaki karışıklığı gidermek adına belirtmek isteriz ki Antalya Kemer Avantgarde Hotel ile ticari ilişkisi bulunmamaktadır ve iki kurum arasındaki marka tescil anlaşması çerçevesinde sadece söz konusu adresteki tesiste AVANTGARDE marka adının kullanılmasında mutabakat sağlanmıştır. Dolayısı ile başka bir ilişiği mevcut değildir.

Çeyrek asırdır otelcilik sektöründe faaliyet gösteren ve global piyasada Türkiye’nin saygın bir markası olmak üzere adımlarını kararlılıkla atan AVANTGARDE COLLECTION olarak sektörümüzdeki negatif çalışma ortamının bir an önce son bulmasını diliyor, meslektaşlarımıza bundan sonraki girişimlerinde başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla,

LUCİS GLOBAL A.Ş. adına
Yönetik Kurulu Başkan Yardımcısı
İsmet Ömer Öztanık

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle