Hoşgeldiniz  

ANTALYADA TURİZMCİLER RAHATLADI CRYSTAL-TEZTOUR ANLAŞMASI TAMAM

SEMİH KÖKEN | 23 Kasım 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Tuncay Kilit,  yaptığı açıklamada “Tez Tour’un borçları var. Bizde Crystal otel grubu olarak destek olmak amacıyla Amara Otel grubunu teklifte bulunmuştuk” dedi.

Crystal Grubu, Tez Tour’un Amara markası altındaki üç otelini satın alma ile ilgili  bir süreden beri yürüttüğü görüşmeler olumlu sonuçlandı. Crystal, Amara otellerini aldı.
Crystal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit,  geçen gün turizmgazetesi.com’a yaptığı açıklamada, Tez Tour gibi turizm firmalarının Türk turizminde olması gerektiğini, bu bilinçle Crystal Otelleri olarak Tez Tour’a destek verdiklerini söylemişti.
Kilit, Tez Tour’un otellerini satın almak istedikleri ile ilgili haberler üzerine turizmgazetesi.com’a yaptığı açıklamada  “Tez Tour’a ciddi destek veriyoruz. Tez Tur’un üst segment müşterileri var. Bu firmanın Türk turizminde olması gerekir. Tez Tour’un bazı sıkıntıları var. Destek olmak gerekiyor. Türk turizmi için bizim her firmaya ihtiyacımız var” demişti.
Kilit, Tez Tour ile görüşmeler konusunda şöyle demişti: “Borçları var. Biz de Crystal otel grubu olarak destek olmak amacıyla Amara
Otel grubunu satın almak için teklif verdik. Başka teklif verenlerde var. Bu teklifleri Tez Tour yönetimi değerlendiriyor. Tez Tour yöneticileri iyi niyetli. Borçlarını temizlemek için Antalya’daki mal varlıklarını satacaklar. Otellerin yanı sıra Lara Hill villalarında villalar ve Havaalanı yol üzerinde bir alış veriş merkezi de bulunuyor. İyi niyetli olduklarına inandığımız için bizde destek veriyoruz.”
Kilit,  Tez Tour ile tur operatörlüğü değil, grubun otelleri olan Amara Otel grubuna talip olduklarını, bu konuda görüşmeler yaptıklarını söylemişti.SAMSUNG CSC
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle