Hoşgeldiniz  

VAKİT TAMAM

SEMİH KÖKEN | 28 Mart 2014 | Gündem A- A+

CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Av Umut Güneş’in “İktidara Doğru Umut Yürüyüşü” gönüllüleri Kemer’in ardından Göynük ve Çamyuva’da yine alkışlar eşliğinde yürüdü. Kırmızı önlüklerle caddelere dökülen Güneş gönüllüleri büyük ilgi görürken, büyük miting öncesi açıklama yapan Başkan adayı Güneş,“Vakit tamam Kemer” dedi.

 

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Av Umut Güneş’in seçim çalışmaları aralıksız sürüyor.
Cumartesi günü saat 13:00’de Ralli servis alanında büyük mitingde vatandaşlarla buluşacak olan Güneş’in “İktidara Doğru Umut Yürüyüşü” gönüllüleri Kemer’in ardından Göynük ve Çamyuva’da yine alkışlar eşliğinde yürüdü.

Göynük seçim ofisinde sabah saatlerinde biraraya gelen gönüllü gurubuna Başkan adayı Güneş’in eşi Av Ebru Güneş, Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.
Alkışlar eşliğinde ara sokaklarda, pazar yerinde ve esnafın arasında gezen gönüllülere vatandaşlar da alkışları ile destek verdi. Bu arada guruba içerisinde Atatürk’ün resminin bulunduğu Türk bayrağını sallayan bir vatandaş da yer aldı.
– SÖZ SAHİBİ OLMA VAKTİ GELDİ
Artık son düzlüğe girildiğini belirterek bir açıklama yapan Av Umut Güneş, bu yola çıktıkları ilk gün meselenin Umut Güneş meselesi olmadığını vurguladıklarını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz bu yola çıkarken Kemer’e yapılabilecek en büyük kötülüğü yapanlarla, insanlarımızı ekmeği ile aşı ile işi ile terbiye etmeye çalışan Yusuf Üras ve Mustafa Gül’e karşı bir dik duruş sergilemek için olduğunu söylemiştik.

Biz bu yola çıkarken, mesele Anadolu’nun dört bir köşesinden bu kente gelip yerleşen ve tıpkı bizim gibi Kemer’i memleket belleyen, burada çocukları doğup ölülerini buraya gömen hemşerilerimin de kentin yönetiminde söz sahibi olmaları gerekliliğinin zamanının geldiğini söylemiştik…

– CHP’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ ETRAFINDA KENETLENDİLER

Ve gördük ki, bugün gelinen noktada Kemerliler, kentin kiracısı değil sahibi olan değerli dostlarım, ağabeylerim, kardeşlerim, ablalarım hangi siyasi görüşten olursa olsun CHP’nin birleştirici gücü etrafında kenetlendiler.

Şundan emin olun, bugüne kadar yolları arşınladığımız canlar, haklı davamızın emekçileri, başta söylediğim gibi Kemer ilk defa halk tarafından yönetilmeye başlayacak ve bu büyük başarının altında sizlerin herbirinin imzaları yer alacak.

– ARTIK VAKİT GELDİ

Kemer’in geleceği adına sorumluluk taşıyarak bizlerle sokaklara dökülen gönüldaşlarım az kaldı. Artık vakit geldi. Ne mutlu aydınlık geleceğimiz için bir adım atana, ne mutlu çocuklarımızın geleceği adına bizimle birlikte doğru yerde saf tutanlara. İşte bu düşüncelerle tüm gönüldaşlarımızı Cumartesi günü saat 13:00’de mitingimizde buluşmaya davet ediyorum.” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle