Hoşgeldiniz  

SİYASET VE GAZETECİLİK CİDDİ İŞTİR

SEMİH KÖKEN | 25 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

SİYASET VE GAZETECİLİK CİDDİ İŞTİR

Yirmi bir yıldır Kemerde  gazetecilik yapmaktayım.Bu zaman zarfında bir çok olay yaşadım başıma nerdeyse gelmeyen kalmadı.

Çoğu  Kemerli beni sevmez hoşnut olmazlar çünkü ne zaman ne yapacağımı bilmezler.Üç beş dostumdan da fazla sırdaşım arkadaşım pek olmaz ,  kimsenin ne etlisine ,  nede sütlüsüne karışırım.Ama yanlış giden ters olan şeylerinde karşısında durur ona göre tavrı mu koyar ucunda ölüm olsa da üstüne giderim.Allaha çok şükür ne araç borcumu başkasına yıkarım ,  ne de kumar oynayıp kahvelerde nara atarım..

İşime bakar yazar çizerim kimseye de  eyvallahım olmaz..

Yaklaşık 3 aydır  Kemerden uzakta şehir dışında tedavimden dolayı bulunmaktayım. Fakat içimdeki Kemer sevdası ve özlemi her zamanki gibi devam eder ve sosyal medyadan an be an takip ederim.Kemerde olmamam kemeri takip etmemem anlamına gelmez.

Haftada bir günde olsa yine kemere gelip gidiyorum.

Kemer en kötü yıllarını yaşadığı dönemde bile böyle kötü bir duruma düşmemişti.

Yıllardır uyuşturucu ile ilgili yazar çizer ve üstü kapalıda olsa bir takım şeylerin altını çizmiş ve konu hakkında Emniyet güçleri ile işbirliği yapmışlığım vardır.

Yaz aylarında ortalama nufüsün 150 bin civarında olduğunu düşünürseniz uyuşturucu tacirleri için kemer bulunmaz bir Pazar dır.Bunu hep söyledim ve yazdım..

Öyle ki bir çok yakından tanıdığım bir zamanlar komi olarak çalışıp kemerde villalarda oturup Son model araçalara   binen torbacı  kekoları da iyi  bilirim.

Her yıl Kemerde uyuşturucu ile ilgili bir çok kişi yakalanır ve işlemler yapılır.

Fakat hiç anlam veremediğiniz bir takım kişiler geçmişlerini bir anda unutup bu işe girerlerse hemen göze çarparlar .İşte onlardan bir örneği geçtiğimiz günlerde yaşadık.

İnşallah bu olumsuz bilgilerimiz bizi yanlış çıkartır ama Kemer Emniyeti bu konuda can siper hane çalıştığını fiziki ve teknik takiplerin işi nasıl sonuçlandırdığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Fakat Kemer de herkesin bildiğini fakat yüksek sesle konuşmaya bile çekindiğini bildiğimiz bu konularda samimiyetsizliklerini gözden kaçırmayalım.

Menfaat çıkar ilişkisi içinde bulunan kişileri bu olaya karşı tavırlarını göstermeye davet ediyorum.Çünkü kara işler yapanların geçmişine bir bakın mutlaka bir karanlık noktaları vardır ve istediği lüks araça binsin bunu kamufle edemezler.

Olaya şöyle de bakabiliriz  “Suçu ispatlanana kadar herkes masumdur” “Masum olduğunu ispatlayamayan herkes suçludur” diye düşündüğümüzde  olayın her iki cephesinde yaşananlar sosyal medya yorumlarında yer almaktadır.

Ben bir babayım …

Baba Anne olmayanlar evlat kelimesinin anlamını pek bilemezler ve onlar için sadece kelimeden ibarettir. Ancak O evladlarının üzerine gül bile koklamayan Anne babalar şimdi ne yapsın….

Kemerde bu olayları olağan gibi göstermek bir yarış içindeyken gemiye  toslayanlar Adli  makamlar önünde  hesap vereceklerdir.

 

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle