Hoşgeldiniz  

SENEYE TURİZM PATLAYACAK İŞTE KEMERİN TURİZM TİMİ

SEMİH KÖKEN | 23 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

SENEYE TURİZM PATLAYACAK İŞTE KEMERİN TURİZM TİMİ

KEMERİN SEN BEN YOK BİZ VARIZ ZİHNİYETİ İLE SEÇİM KAZANIP YÖNETİMLERİNİN ALTI AYINDA DAĞILMAYA BAŞLAYAN KEMER BELEDİYESİ DSP HEYETİ YURT DIŞI ATAKLARINA DEVAM EDİYOR.

KEMER BELEDİYE MECLİS OTURUMLARINDA BEKAR MECLİS ÜYELERİNİ  UKRAYNAYA GÖTÜRÜÇEĞİZ DİYEREK ŞAKALAR YAPAN NECATİ TOPALOĞLU  DEDİĞİNİ YAPTI VE İKİ BEKAR MECLİS ÜYESİ İLE UKRAYNAYA ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAKMAYA GİTTİ.

HER BİRİ TÜRKÇE DIŞINDA ONLARCA DİL BİLİRLER DEMEYİ İSTEDİĞİMİZ TURİZM TİMİNİ AYAKTA ALKIŞLIYORUZ…

FETÖCU LARA EV SAHİPLİĞİ YAPAN UKRAYNA İLE İLİŞKİLERİ  YENİDEN FAALİYETE SOKMAYA ÇALIŞAN YENİ  VURUCU TURİZM TİMİNİ CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR VE TEBRİK EDİYORUZ….

İŞTE KEMER BELEDİYESİNİN GÖNDERDİĞİ TURİZM HABERİ VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, UKRAYNA’DA

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, belediyemiz ile Ukrayna’nın Truskavets Belediyesi arasında kardeş kent protokolü imzalamak üzere Ukrayna’ya gitti.

Daha önce belediye meclisimizde, Ukrayna’nın Truskavets şehri ile kardeş kent protokolü imzalanması kararı alınmasının ardından Ukrayna’nın Truskavets şehrine giden Başkanımız Topaloğlu’na, meclis üyelerimiz Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Emrah Ayhan ve İsmail Aka da eşlik etti.

Truskavets şehrinde çiçeklerle karşılanan Başkanımız Topaloğlu ve meclis üyeleri, daha sonra Belediye Başkanı Andriy Kulchinskiy ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Başkan Kulchinskiy, Başkanımız Topaloğlu ve meclis üyelerimize, Truskavets şehrinin tarihi, doğası ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.

Kardeş şehir olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kulchinskiy, Ukraynalıların Kemer’i çok sevdiklerini kaydetti.

Başkanımız Necati Topaloğlu da Kemer’in turizmi, sosyo-kültürel yapısı, doğası, tarihi güzellikleri ve Kemer halkının misafirperverliğinden bahsetti.

Misafirperverliklerinden dolayı Kulchinskiy’ya teşekkür eden Başkanımız Necati Topaloğlu, “Şehre adım attığımız andan itibaren çok güzel karşılandık. Mevkidaşım Başkan Kulchinskiy’ya Kemer’den sevgiler getirdik. Ukraynalı misafirlerimiz bizim için çok önemli. Ukrayna ile olan dostluk ve kardeşlik ilişkilerimizi daha da perçinlemek için iki belediye arasında kardeş kent protokolü imzalayacağız. Hem turizme katkı hem de iki ülke arasındaki sıkı bağların daha da sağlamlaştırılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle