Hoşgeldiniz  

MHP İL BAŞKANI KEMERDE AV.RAMAZAN BEYREK E ROZET TAKTI

SEMİH KÖKEN | 24 Ekim 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

MHP İL BAŞKANI KEMERDE AV.RAMAZAN BEYREK E ROZET TAKTI

Yeni göreve getirilen MHP İl Başkanı  Hilmi Durgun  ve İl Başkan Yardımcılarının  katılımıyla Kemer de “Genel İstişare Toplantısı” düzenledi.Geniş bir katılımla yapılan toplantıya partililer yeni il Başkanını kapı girişinde çiçeklerle karşıladı.200 kişinin katıldığı istişare toplantısında MHP nin yeni dönem görevlerinde birlik ve beraberlik konusunda bilgiler verildi.

Kemerin Başarı Avukatlarından olan Ramazan Beyrek e MHP nin rozetini il başkanı bizzat takarak Beyreğ e Hoşgeldiniz diyerek sarıldı Başarılar diledi. AV.Ramazan Beyrek te “Bu çatı altında olduğum için çok mutluyum , 3 hilalin altında herkese yer vardır beni aranıza aldığınız için teşekkür ederken 7/24 partimizin hizmetindeyim ” dedi.

GÜÇLÜ İL, GÜÇLÜ İLÇE İLE OLUR ‘

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, ” İl başkanlığı devir aldığımız 27 Eylül tarihten itibaren Güçlü il, güçlü ilçe ile olur anlayışıyla 19 ilçemizdeki teşkilatlarımızla istişare toplantı düzenliyoruz. Amacımız İl teşkilatı olarak Kemer in  sorunlarını bilen ve çalışmalarıyla kendisinden konuşturacak temsilciler yola devam etmek istiyoruz. Davamız bir kişinin dudakları arasında değil ekip işiyle yapılır.MHP il ve ilçelerinde ne kadar güçlü olursa Türkiye ve millet güçlü olur. Tüm ilçe teşkilatı ve dava arkadaşlarımızdan beklentimiz Fikri manada değil çalışma sade samimi gösterişsiz olması kanaatindeyiz. Tek bir hedefimiz var. 3 hilalli bayrağımızı Kemer de  Antalya ve ülkemizde dalgalandırmaktır ” dedi.

‘ 3 HİLALİN ALTINDA HERKESE YER VARDIR’

Barışpınarı harekatıyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Hilmi Durgun, ” Kurucumuz Sayın Devlet Bahçeli’nin resmin bütününü önceden görmesini 6 Ağustos 2012 yılında Doğu ucu kandil ve Afrin’de güvenlik kurulmalıdır ve 15 temmuz darbe girişi öncesi açıklamalarında görebiliyoruz.Sayın Devlet Bahçelinin 11 Ekim 2016 getir anayasayı dediği tarihten bugüne ülkemizin beka sorunu içerisine girmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ittifak sürecine girdik.Ülkemizin beka sorunu olduğu süreçte ittifak halindeyiz.Dış politikada ve Ankara’da milli olduğu sürece birlikteyiz.İttifakın özü budur ” dedi.

31 Mart seçiminde partimizde yaşanan kırgınlıkları Devlet Bahçelinin sözleriyle ifade eden Durgun, ” Kalbi kırılan, kızan darılan var ise 3 hilalin altında herkese yer vardır ” dedi.

İl Başkanı Hilmi Durgun ve MHP ye gönül verenler parti binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle