Hoşgeldiniz  

İddiayı kaybeden arkadaşının saçını kesti

Semih Köken | 27 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İddiayı kaybeden arkadaşının saçını kesti

ANTALYA’nın Kemer ilçesinde Öner Tural ile Eser Minta hafta sonu oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi için saçlarını 3 numara kestirme iddiasına girdi. Karşılaşmayı kazanan Beşiktaş olunca Tural makineyle Fenerbahçeli arkadaşı Eser Minta’nın saçlarını kesti.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESINDE ONER TURAL ILE ESER MINTA HAFTA SONU OYNANAN BESIKTAS- FENERBAHCE DERBISI ICIN SACLARINI 3 NUMARA KESTIRME IDDIASINA GIRDI. KARSILASMAYI KAZANAN BESIKTAS OLUNCA TURAL MAKINEYLE FENERBAHCELI ARKADASI ESER MINTA'NIN SACLARINI KESTI.(FOTO:KEMER-DHA)

Kemer Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli, Beşiktaş taraftarı Öner Tural (34) ile ASAT’ın Kemer biriminde görevli, Fenerbahçe taraftarı Eser Minta (38) hafta sonu oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi için iddiaya girdi. Kaybeden tarafın saçlarını 3 numara kestireceği iddiasının galibi, Beşiktaş maçı 3- 1 kazanınca Öner Tural oldu.

 

Dün akşam kuaförde buluşan iki arkadaş iddiayı yerine getirdi. Öner Tural kuaför koltuğunda Eser Minta’nın saçlarını makineyle 3 numaraya kesti. İki arkadaş bu hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi için yeniden iddiaya girdi. Bu kez kaybeden diğerine yemek ısmarlayacak.

 

Eser Minta, “Ne olursa olsun her zaman Fenerbahçeliyim. Kazansa da kaybetse de takımımın arkasında dururum. Bu nedenle de kaybettiğim maç yüzünden İstanbul’dan döner dönmez eve gitmeden direkt kuaföre Öner Tural’ın yanına geldim ve ‘saçımı keselim’ dedim. Beşiktaş ikinci yarı gerçekten iyi oynadı ve kazandı. Sonuçta spor bizim için dostluk ve kardeşlik. Bu gibi iddialar da sadece eğlence oldu. Ama kupa maçını kazanacağımızı biliyorum. Bu iddianın karşılığını alacağım” dedi.

 

Öner Tural da “Beşiktaş’ımızın kazanacağına emindim ve iddiaya girerken hiç düşünmedim. Bir kez daha ‘iyi ki Beşiktaşlıyım’ dedim. Saç kesimi sırasında Eser Minta ile yeni bir iddiaya girdik. Perşembe günü oynanacak kupa maçının ardından da yemek yiyeceğiz. Takımımın kazanacağına zaten eminim. Ama biz iyi günde de kötü günde de Beşiktaşlı olmaktan gurur duyduk. Bu yıl da şanlı Beşiktaş’ımızın lig şampiyonu olacağından kuşkum yok” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle