Hoşgeldiniz  

FETÖNÜN OKULU ARSLANBUCAK ORTAOKULU OLDU

SEMİH KÖKEN | 26 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FETÖNÜN OKULU ARSLANBUCAK  ORTAOKULU OLDU

Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Belediye Başkanı AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya  AK  Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri  okulu ve öğrencileri ziyaret etti.

Kaymakam DAYANÇ yeni binasına taşınan Mustafa Tuncer Orta Okulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Arslanbucak Mahallesi’ndeki Mustafa Rüştü Tuncer İlk ve Ortaokulu’nun ortaokul bölümü, Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta nın  girişimleriyle eski Güven Koleji’ne taşındı.

FETÖ nün okulu olarak bilinen eski eski Güven  koleji 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından  Hazineye devredilmiş geçen zaman içinde de kullanımı Adalet Bakanlığına verilmişti.Bu zaman içinde Başta AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta nın  ve Antalya Milletvekillerinin ortak çabalarıyla Milli Eğitim Bakanlığına devri yapıldı ve onun için tahsis ve ödenek ayrılarak okul tekrar eğitime kazandırıldı.

Okuldaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu’nda okuyan 412 öğrenci, Kemer Ortaokulu adıyla eski Güven Koleji’ne taşındı.

Bir haftalık ara tatilin sona ermesinin ardından eğitimlerine yeni okullarında başlayan öğrenciler, AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta’ya teşekkür etti.

Kaymakam Dayanç ve AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta, ders gören öğrencilerle bir süre sohbet ederek, eksikleri ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Okul ziyaretinden sonra açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta, Mustafa Rüştü Tuncer okulunda ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin beraber eğitim gördüğünü belirterek, öğrencileri biraz rahatlatmak amacıyla eski Güven Koleji’ne taşıdıklarını söyledi.

Minta şöyle devam etti.

Ismail Selami Minta paylaştı: 26 Kasım 2019 Salı

Ismail Selami Minta paylaştı: 26 Kasım 2019 Salı

 

 

 

EĞİTİMİN OLMADIĞI HİÇBİR YERDE BAŞARI SAĞLANAMAZ

Yeni okullarına kavuşan öğrencilerin gözlerindeki mutluluklara ortak olmanın sevincini yaşadıklarını anlatan Başkan Topaloğlu, “Biz, ‘Eğitim varsa gelecek var’ düsturuyla hareket ediyoruz. Okulun bütün masraflarını belediye olarak biz üstlendik. Boyası, tamiri ve temizliği dahil her şeyini belediye ekiplerimiz yaptı. Buranın tadilatı bayağı bir tutuyordu. Fiyat söylemeye gerek yok. Kemer Belediyesi olarak biz üstlendik. Okulu baştan sona donattık. Eksik olan ihtiyaçlar var. Onları gideriyoruz. Mesela 16 klima istediler. Biz 6 tanesini gönderdik ve diğerleri de gelecek. Kütüphane ihtiyacını da en kısa sürede gidereceğiz. Artık bu okulun tüm eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını Kemer Belediyesi olarak biz üstleneceğiz. Tabi eğitime bir okul daha kazandırdığımız için biz çok mutluyuz. Eğitimin olmadığı hiçbir yerde başarı sağlanamaz. Onun için, bugün bizim için çok mutlu bir gün.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle