Hoşgeldiniz  

Dövme sanatçısı Özergin yaşamını yitirdi

SEMİH KÖKEN | 01 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Dövme sanatçısı Özergin yaşamını yitirdi

Dövme sanatçısı Özergin yaşamını yitirdi

Kemer’de meydana gelen trafik kazasında dövme sanatçısı Demir Özergin yaşamını yitirdi. İstanbul’da düzenlenen Tattoo Convention’da birincilik ödülü alan Demir Özergin, ‘Sevgi İzi’ projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere ücretsiz telefon numaralı dövme uygulaması yapıyordu.

GÜVENLİK – 2019-01-31 22:45:18 Bu içerik143 kez okundu.

Kemer ilçesindeki kaza, dün gece saatlerinde meydana geldi. Merkez Mahallesi’ndeki iş yerinden çıkan Demir Özergin, Atatürk Caddesi’nden yolun karşısına geçmek isterken refüjden yola düştü. Bu sırada caddeden seyreden, plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil Özergin’e çarptı. Olayı fark eden çevredekiler ve Özergin’in personeli, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.
Gelen sağlık ekiplerince tedavisi için Kemer Devlet Hastanesi’ne götürülen Demir Özergin, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. İnceleme başlatan polis ekipleri, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.
İstanbul’da düzenlenen Tattoo Convention’da birincilik ödülü alan Demir Özergin, ‘Sevgi İzi’ projesi kapsamında yaşlılara ve engellilere ücretsiz telefon numaralı dövme uygulaması yapıyordu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle