Hoşgeldiniz  

BTP’den Başkan Gül’e ziyaret

Semih Köken | 06 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BTP’den Başkan Gül’e ziyaret

BAĞIMSIZ Türkiye Partisi (BTP) İl Basın Medya ve Propaganda Sorumlusu ve Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Yitmez ile Kemer İlçe Başkanı Hakan Işık, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek genel başkanları Prof. Dr. Haydar Baş’ın ‘Hoş geldin Atatürk’ adlı kitabını hediye etti.

 

BTP İl Basın Medya ve Propaganda Sorumlusu ve Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Yitmez ile Kemer İlçe Başkanı Hakan Işık, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Yitmez ve Işık, Başkan Gül’e BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın yazdığı ‘Hoş geldin Atatürk’ adlı kitabını hediye etti.

 

Ziyaret ve hediye için teşekkür eden Başkan Mustafa Gül, “Allah bizi camisiz, ezansız, vatansız bırakmasın, peygamber sevgisini ve Atatürk sevgisini yüreğimizden eksik etmesin. Art niyetli bazı çevreler cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün dindar yönünü hep gizleyerek dinle laikliği karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Oysa biz biliyoruz ki Atatürk dinine ve din adamlarına son derece saygılı bir liderdi. Yüreğimizdeki Atatürk sevgimizi hiçbir zaman eksiltemediler, eksiltemeyecekler” dedi.

 

Ahmet Yitmez de “Bu güne kadar bize Atatürk hep yanlış, eksik anlatılmıştır. Milletimizi yok etmek isteyen işgalcilere Müslüman Türk’ün tokadını atan ‘geriye dön marş marş’ diyen kişidir Atatürk. Atatürk, ezan ve Kur’an okunduğunda gözyaşlarıyla dinleyen, her fırsatta Yaşar Hafız ile Kuran-ı mukabele eden tefsircileri imtihan edip onların hatalarını düzelten bir âlimdir, hafızdır. Kur’an-ı Kerim’i 7 yaşında hatim etmiş, 8 yaşında Hafız-ı Kelam olmuştur” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle