Hoşgeldiniz  

Başkanlardan veda

SEMİH KÖKEN | 29 Mart 2014 | Gündem A- A+

Büyükşehir Yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen Göynük, Çamyuva ve Tekirova Belediye başkanları, bugün son kez koltuklarına oturacak. Mahalle olarak Kemer’e bağlanan belde belediyelerinin tüzel kişiliği, 30 Mart’ta sona eriyor.

Türkiye’de 13 ilin büyükşehir kapsamına alınmasının ve büyükşehirlerin de hizmet alanlarının genişletilmesinin ardından adını turizmle duyuran çok sayıda belde mahalle oldu. Kemer’e bağlı Göynük, Çamyuva ve Tekirova Beldeleri de artık mahalleye dönüştürüldü. Belde Belediyelerinin tüzel kişiliği 30 Mart seçimlerinden sonra sona erecek. Geçtiğimiz hafta Mahalli İdareler İl Müdürlüğü’ne, Kemer’e bağlı 3 belde ve köylerin gayrimenkulleri, taşınırları, borçları, alacakları ve personellerinin devir işlemleri dün itibariyle gerçekleştirilmişti.
CAN: ÇAMYUVA’YA TEŞEKKÜR EDERİM
Bugün son kez Çamyuva Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak olan ve siyasi hayatında 20 yılını dolduran Başkan Ahmet Can, Çamyuva’daki vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi. Vatandaşların, siyasi hayatı boyunca kendisini yalnız bırakmadığını vurgulayan Can, tek belediyeciliğin, hizipçiliği ortadan kaldırmasını temenni etti. Can, belediyelerin kapanmasıyla ilgili karara da saygılı olduklarını ifade etti.
TOPALOĞLU: TÜM KEMERLİLERİ SEVİYORUM
Yerel seçimlerde aday olmayan ve başkanlığı bırakmaya hazırlanan Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da bugün son kez koltuğuna oturacak. Belediyenin kapanmaması için referanduma giden Topaloğlu, geçtiğimiz gün turizmcilerle düzenlenen Bizim Sokak Toplantısında, gözyaşlarıyla veda etmişti. Herkese teşekkür ettiğini söyleyen Topaloğlu, “Yeni gelecek olan arkadaşlarımızın da Kemer’i kucaklayacak bir ekip olmasını diliyorum. Bundan sonraki görevlerinde de başarılar diliyorum. Tüm Kemerlileri seviyorum” diye konuştu.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle