Hoşgeldiniz  

AK PARTİ VEKİLLERİ KEMERDE

Semih Köken | 18 Ekim 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK PARTİ VEKİLLERİ KEMERDE

AK Parti Antalya Milletvekilleri Av. Mustafa Köse ve Kemal Çelik, kısa ve hızlı bir Kemer turu yaptı.

Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Semih Köken in takip ettiği vekil ziyaretinde AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile görüştü. Köse nin açıklamalarını  bu hafta AYIŞIĞI GAZETESİ  ve www.kemerhaber.com  dan takip edebilirsiniz

 

Kaymakamı Gemiciyi , Cumhuriyet Başsavcısı  Tekeri, Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş ve Küçük Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret ederek görüşmelerde bulunan ekip daha sonra  Yeni sanayi sitesinde incelemelerde bulundu. Köse ve Çelik’e desteklerinden dolayı kooperatif yönetimi tarafından plaket verildi.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Köse ve Çelik’ten Kemer ziyareti!Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Ramazan Kurgan ve Çetin Çakallıoğlu dahil 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ı da ziyaret eden Köse ve Çelik, ilçe yönetimi ile birlikte Kuzdere Mahallesi’nde yapımı devam eden Kemer Küçük Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sanayi sitesinde esnafları gezen Köse ve Çelik, inşaatı biten ve yeni açılacak işyerleri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Kooperatif üyeleri ile de bir araya gelen Köse, Çelik ve Minta’ya desteklerinden dolayı kooperatif yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Milletvekilleri Köse ve Çelik, ilçe yönetimi ile birlikte son olarak Çamyuva Mahallesi’nde kızı vefat eden Mithat Görücü’ye taziye ziyaretinde bulundu. Görücü’ye başsağlığı dileyen Köse ve Çelik ardından ilçeden ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle