Hoşgeldiniz  

YAZMIYORUM DİYORUM AMA SEMİH KÖKEN YAZDI

Semih Köken | 05 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


Semih Köken
deniz@porsuk.net

YAZMIYORUM DİYORUM AMA

Hadi bu hafta iyi şeyler yazayım da okuyun diye başlamak istiyordum.

Ama her zamanki gibi olay yine kursağımda kaldı.

Geçenlerde yazmıştım Sezar ın hakkı Sezar a demiştim. Olbia parkı için Belediyeyi uzun bir zaman sonra övmüştüm.

Nazar değdi sanırım…O kadar övdüğüm yerde Başkan ve Aveneleri   geçtiğimiz hafta konser yaptılar canım peyzaj çalışması yerle bir oldu. Belediye nin malı deniz yemeyen   …. z mantığı ile yap boz yine başladı. O kadar paranız çoksa başka işler yapın demeye dilim varmıyor.

Hemen ardından telefonla arayan mesaj çeken o kadar çok kişi oldu ki kendi gözlerimle görmezsem inanmazdım. Kemer Halk plajı olarak açılan yer tam bir rezillik olmuş. İti , kopuğu  eli boşu koşup gelmiş  bedava halk plajına .. inanılır gibi değil her mayolu bikinili bayana asılan asalak bir takım türemiş orda. Aile ile gelen herkes olaya tepki gösterirken orada çalışan görevlilerin hiç mi hiç umurunda olmamaları dikkatimi çekti.

Halk  plajı değil sanki karı kız kesme yerine dönen bu mekan için acilen önlem alınması gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum.Yoksa istenmeyen olaylar çıkarsa demedi demeyin.

Hoş zaten Diskoların önündeki dere boyundaki halk plajıda işgal edilince başı boş takım oraya hücum etti anlaşılan..

Neyse ki AK Parti ilçe Başkanı geçtiğimiz hafta basın toplantısı yaparak birkaç müjde verdi bunların  içinde Beldibi ve Çifte ceşmelerde halk plajı  yapımını yine Turizm Bakanlığı  yapacakmış…

Kemer Belediyesinden zaten böyle iç acıcı yenilikler beklemek hayal olur diye düşünüyorum.

Asıl konu Çarşamba günü yapılacak olan Meclis Toplantısında Bakalım baskı ile kimlerin oyunun rengi değişti  göreceğiz. Esnaf dostumu yoksa   Otel sahibi uşağımı olacaklar hep birlikte izleyeceğiz.

Kısıtlamalar kalktı. Esnaf rahatladı otellerde turist dolu az da olsa dışarı çıkıp alışveriş yapıyorlar küçük işletmeler para kazanmaya başladı. Ancak Kemer de Corona virüs aşısı olan sayısı oldukça az.Özellikle yerli halk aşılamaya ilgi göstermiyor. Lütfen bir kez daha rica ediyoruz.Lütfen Arkadaşlar aşı kapınıza  kadar gelmişken aşılarınızı olun Bana bir şey olmaz demeyin binbir ülkeden gelen turistlerle haşır neşir oluyorsunuz  lütfen aşılarınızı yaptırın. İnsanlar Antalya dan gelip aşı olurken biz malasef Antalya genelinde aşılama oranında çok geriyiz. Sonra pişman olmamak için şimdi aşı olun Coronadan kurtulun….

Hazır Turizm den bahsetmişken yine söylüyorum bırakın artık şu hanutculuk işini….

Esnaf üç beş kuruş para kazansın.. Otellerden müşteri getirip shoplara pazarladınız da ne oldu Kemerin esnafının rızkını çaldınız Beldibindeki Mehmet in ,  Göynükteki Hüseyin in , Çamyuvadaki ilyasın , Tekirovada ki Osman ın ekmeğini çalmayın artık yeter….

Geçtiğimiz sene sözler veren hanutculuğu bitireceğim diyen Necati Hoca  ve Aveneleri nerdesiniz.Bu esnaf size oy verdi hakkını verin verebiliyorsanız…Yoksa vebali boynunuza…

Dün  hükümet konağının önünde Kamillin eşeğini süren yağız genç ile karşılaştık. Şaka gırgır derken laf döndü dolaştı malum otelin önüne taksi  koydurmamak işine geldi….Adamm Kamillli arkasına almış Mercedes GOLD  vipleri dayamış benim  gariban taksicime işmi verir Allah aşkına … Tıraşa gerek yok anlayacağınız.

Ne demişlerdi gelmeden..

SEN BEN YOK BİZ VARIZ…

Biz her şeyi  yaparız….

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle