Hoşgeldiniz  

Minik Futbolculara Anlamlı Ziyaret!

Semih Köken | 21 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Minik Futbolculara Anlamlı Ziyaret!
Kemer Futbol Kulübü Minik futbolcuları ilgi odağı oldu.
Kemer Belediyesi Meclis üyesi ve geçmiş yıllarda Kemer Spor Kulüp Başkanlığı yapan Mustafa Bilici ve İçel İdman Yurdunda profesyonel futbol yaşamını sürdüren Emre Tekinpınar Kemer Futbol Kulübünü ziyaret ederek minik sporcuların antrenmanlarını takip ettiler.
Meclis Üyesi Bilici altyapıya olan ilgisi ve futbol okulu öğrencilerini bir keyifle izlemesi çocukları ve velileri çok memnun etti.
Kulüp Başkanı Kamil Çınar ise “Burası Kemer’in geleceğidir. Yeni Yıldızlar yetiştirmek için burada birlikte mücadele etmekteyiz dedi.
Mustafa Bilici ise geçmiş yıllarda, Kemer Sporda kulüp başkanlığı yaptığını ve takımın 2. Amatör Kümeden 2. Lige kadar çıkardıklarını anlattı. Sizleri böyle görünce gençlik yıllarımı hatırladım. Hepinize başarılar dilerim. Zaman buldukça sizleri izlemeye geleceğim. Dedi
Melih Bildiş ve Tayfun Yaz ziyaretlerinden dolayı Mustafa Bilici ve Emre Tekinpınar’a teşekkür ederek yaptıkları açıklamada; Altyapı teknik ekibi olarak çok yoğun mesailer harcıyoruz. 12 ay kesintisiz eğitim veren ortalama 50 öğrencili futbol okulumuz ve 3 kategoride ki yarışmacı takımlarımızla bir altyapı ailesi olarak yaklaşık 50 çocuğumuza öncelikle spor yaptırmak sonra da Amatör ve profesyonel takımlara da yetenekli futbolcular kazandırmak istiyoruz. Fakat var olan mevcut tesisimiz şuan bize cevap veremiyor. Dediler
Antrenman sonunda, Kulübün teknik heyeti Mustafa Bilici’ye bir forma hediye ederek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle