Hoşgeldiniz  

Fuarın İkinci Gününde Kemer Standında Adeta İzdiham Yaşandı

Semih Köken | 28 Ocak 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Fuarın İkinci Gününde Kemer Standında Adeta İzdiham Yaşandı

26-29 Ocak tarihleri arasında bu yıl 21’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT ) fuarında Kemer standına ilgi oldukça fazlaydı. Binlerce Kemer tanıtımı ile ilgili materyal dağıtıldı (tanıtım kataloğu, Doğa Yol Haritası, puzzle, magnet, çanta, takvim, Portakal, Mandalina ve Limon) fuarın 2. gününde ise Kemer standında çekiliş yapılarak hediyeler dağıtıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 4 gün Nisan ve Mayıs aylarında 5 yıldızlı otelde tatil hediye etti. Çekilişi Başkan Mustafa Gül yaptı. Şanslı iki aile Eğitimci, Fulya Güngör ve Öğretmen Burcu Buzlukçu oldu. Çekiliş sırasında tatilin kendisine çıkmasına oldukça sevinen ve çığlıklar atan Balıkesir’de öğretmenlik yapan Burcu Buzlukçu “Eşim sana çıkmaz dedi fuar alanından dışarı çıktı ama çok şanslıymışım bana çıktı. Çok güzel bir hediye Kemer’e tatile ilk defa gideceğim inşallah iyi bir tatil geçiririm. Dedi

Sabah saatlerinde fuar alanına gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, önce Antalya Valilik Standını ardından Muratpaşa Belediyesine ait standı ziyaret ederek hayırlı sezonlar temennisinde bulundu. Canlı yayına da katılan Başkan Gül, sırasıyla Tur acentelerinden, Tatil Com. İati Tur, Gezinomi, Anı Tour ve Coral Travel acente yetkilileri ile görüşerek 2017 turizmini değerlendirdi ve acente yetkililerine birer Turunç Reçel Seti takdim etti.
Kemer Standında Misafirleri ağırlayan Başkan Mustafa Gül, gelen misafirlerle bire bir ilgilenirken 2017 turizm sezonun ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; Kısa sürede dünyanın en büyük 5. Turizm fuarı konumuna gelen EMITT Fuarı’nda Akdeniz Bölgesinin Turizm Cenneti Kemer’i yurt içinden ve yurtdışından birçok ziyaretçiyi misafir ediyor. Birçok ülkenin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinin, otellerinin ve havayolu şirketlerinin de katıldığı EMITT Fuarı’nda Kemer Belediyesi olarak Turizm Cenneti olma yolunda olmasına vurgu yaparak ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmaya ekibimle birlikte çalışıyoruz. Kemer ve Bölgemizin gerçekten tanıtıldığında dikkat çeken önemli turizm ilçelerinden biridir. İlçemiz burada, bu fuarda olması çok önemlidir. Çünkü EMITT dünyadaki sayılı fuar organizasyonlarının başında gelmektedir. Burada yer almak Kemer adına çok önemli bir durumdur. Her yıl olduğu gibi yine turizm acentelerini ziyaret ettik. Bizlerin onları ziyareti ve turizm acente sahiplerinin ve yatırımcıların ilimizin standını ziyaret etmeleri tanıtım açısından hayati bir öneme sahiptir. 2017 sezonun bir kez daha tekrar ediyorum başta ülkemize daha sonra da Kemer’imize hayırlı olsun. Dedi

Ayrıca öğrencilerin de uğrak yeri olan Kemer Standını Selahaddin
Eyyubi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri de ziyaret ederek Başkan Mustafa Gül ile hatıra fotoğraf çektirdiler.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve takım elbise
Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar ve kalabalık

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle