Hoşgeldiniz  

Başkan Mustafa Gül’den Ertan Aslancan’a Anlamlı Ziyaret

Semih Köken | 16 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Mustafa Gül’den Ertan Aslancan’a Anlamlı Ziyaret

Yaşadığı talihsiz olay sonrası yatağa bağlı yaşamaya başlayan Ertan Aslancan’ı yaşadığı evinde ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül acil şifalar temennisinde bulundu.
Başkan Gül, Ertan’ın acil ihtiyaç olan çok amaçlı yatak havuzunu ağabeyleri Erkan ve Ramazan Aslancan’a teslim ederek başka isteklerinin olup olmadığı soruldu.
Başkan Gül’ü ziyaret sırasında tanıyan ve başkana, “Başkanım ben dışarı çıkmak istiyorum beni iyi bir doktora götür, Türkiye’de çaresi yoksa Almanya’ya götür” diyerek isteğini yerine getirilmesini talep etti. Başkan Gül ise seni önce özel hastanede burada çare yoksa Almanya’ya götürürüm, sen merak etme dedi. Başkan’la uzun süre sohbet eden Ertan Aslancan, Belediye’de işler nasıl gidiyor demeyi de ihmal etmedi.
Başkan Mustafa Gül yaptığı kıssa açıklamada, “yaşanan talihsiz olayın Kemer’de yaşayanları üzdüğü kadar beni de derinden üzmüştür. Ertan kardeşimize acil şifalar dilerken onun isteklerine şahsım olarak her türlü desteği vereceğim. Allah kendisine sağlık ağabeylerine de Allah sabırlar versin” Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle