Hoşgeldiniz  

2016 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Semih Köken | 03 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

2016 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi 2016 yılının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün başkanlığında Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Teklifi Belediye’ye fazla bir yapılandırma olmadığını, 40 milyonun üzerindeki alacaklarının sadece 7,5 milyonu yapılandırıldı. Bu da belediye gelirlerinin azaldığını önümüzdeki yıl kendilerini zor günlerin beklediğini de sözlerine ekleyen Başkan Gül, bu paranın 2015 yılından bu yana sarkarak geldiğinin de altını çizdi. 30 Kasım Vergi barışından biz Belediye olarak çok gelir bekliyorduk ama umduğumuz gibi olmadı, kasımıza emlak vergisinden 10 milyon gibi bir para girdi ve 7.5 milyon da yapılandırma oldu. Bu yapılandırma 18 aya bölersek ve bu ödemeler de 2 ayda bir olunca kasamıza çok az miktarda para girişi olacak. Kemer’in Mobese sorununa değinen Başkan Gül, çalışmayan mobeseleri Kemer Belediyesi olarak üstlendik ve çalışır hale getirdik. Emeği geçen Başta Başkan Yardımcım Ahmet Can ve ekibine sizlerin huzurunda teşekkür ederim Kemerimize hayırlı olsun. Dedi
Bağımsız Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Bilicinin katılmadığı toplantıda bir önceki toplantıda alınan karar özetlerin okunması ile başladı.
Gündemin Üçüncü Maddesinde Belediyemizde geçici işçi statüsünde çalışan işçilerimize çalışma vizesi verilmesi konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin Dördüncü Maddesinde yer alan Antalya’da ikamet eden Belediye personellerinin talebi üzerine tahsis edilen servis otobüsünün süresi dolduğundan, personel servisinin devam edip etmeyeceği, devam etmesi halinde ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi 75 lira olan ücret 80 lira olarak devam edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin Beşinci Maddesinde yer alan, Kemer Göynük Mahallesi, Çamyuva Mahallesi ve Tekirova Mahallesinde kurulan semt pazarları için 2017 yılı içerisinde otobüs seferlerinin devam edip, etmeyeceği, devam etmesi halinde ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi, devam edilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin Altıncı Maddesinde yer alan Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneğinin Araç tahsis süresinin uzatılması ile ilgili talebinin görüşülmesi eski olan otobüsün yeni tahsis edilecek otobüsle devam edilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin Yedinci maddesinde yer alan FTI Tur operatörünün Almanya’da düzenlemiş olduğu Roadshow Turkey programına katılım sağlanması konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin Sekizinci maddesinde yer alan Belediyemiz tarafından çıkartılan “Belediye Bütçesinden Yapılacak Temsil, Tören, Ağırlama ve Tanıtım Giderleri Yönetmeliğinin” yürürlükten kaldırılması konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Meclis Katip Üyeliğinden istifa eden Ahmet Ali Güven’in yerine Bağımsız Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı seçildi.

Bir sonraki meclis toplantı kararının alınmasından sonra meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 3 Ocak 2017 Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle