Hoşgeldiniz  

Festivalin İkinci Gününde Kemer Mustafa Sandal’la Coştu

Semih Köken | 10 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Festivalin İkinci Gününde Kemer Mustafa Sandal’la Coştu

Festivalin İkinci Gününde Kemer Mustafa Sandal’la Coştu
13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde, şarkıcı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi Şarkıcı Simge, sıcak hava nedeniyle sahnede baygınlık geçirdi.
Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin sunuculuğunu ünlü komedyen Okan Karacan yaptı.

Festivalde ilk olarak ilçe stadında sahne alan şarkıcı Simge, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçı, dinleyicilere güzel bir akşam yaşattı. Simgeyi izlemeye gelenler davetliler, sanatçının seslendirdiği bazı şarkılara da eşlik etti. Simge’ye Plaket ve çiçeğini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kardeş Şehir Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Eşi Nurcan Namsoy takdim ettiler. Kıssa bir konuşma yapan Başkan Namsoy; “Biz kağıt üzerinde kardeş değil gerçekten bir kardeş şehiriz. Biz Kıbrıs’ta Türklüğün devamını yaşatmaya çalışan bir nesiliz. Her zaman anavatanımıza bağlı ve anavatanın yolundan yürüyen bir vatanız. Ben Sayın Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü kutluyorum çok güzel bir organizasyona imza atmış. Onun için 13 Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat festivalinin öncelikle Kemer’e ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Dedi

Simge’den sonra sahne alan Mustafa Sandal ise yaklaşık iki saat konser verdi. Sıcak havaya rağmen, davetliler Sandal’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, eğlendi.

Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’deki turizmi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bayramda otellerin doluluk oranının yüzde yüz, şu anda ise yüzde 80 civarında olduğunu kaydetti.Rus uçaklarının Antalya’ya gelmeye başladığını bildiren Gül, sezonun 12’nci ayın ortalarına kadar devam edeceğini beklediklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Gül, konuşmasının ardından, şarkıcı Mustafa Sandal’a eşi Neşe Gül ile birlikte plaket ve çiçek takdim ederken günün anısına birlikte selfie yapmayı da ihmal etmediler

Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
Kemer Belediyesi'nin fotoğrafı.
+12
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle