Hoşgeldiniz  

ŞİMDİ PARTİ ZAMANI

SEMİH KÖKEN | 27 Ağustos 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

İki haftalık bir hastalık sürecinin
ardından tekrar yazmanın dayanılmaz
hafifliği içinde yine bismillah deyip
döktürmeye başlayalım…
Geçen bu iki haftada kemerde epey
olaylar oldu ve hala daha onun
dalgalanmaları devam ediyor.
Her fırsatta Kemer uyuşturucu cennetti olduğunu yazar dururum.Bu haberlerden sonra göstermelik bir kaç kişi yakalanır ve işlem kapatılır geçer gider herkes bildiğini okur bu memlekette çünkü rant çok
büyüktür..
Öyleki bu rant Antalyadan uyuşturucu baronunu Kemere kadar getirtecek kadar büyük olması aslında herşeyi
gözler önüne seriyor zaten….
Neyse konumuza geri dönelim Kemerde eğlence turizmi şu anda herşeyin önünde ve bu işi Allah var iki büyük diskoda hakkıyla yapıyorlar ama diğer bir Disko görünümlü iş yerinden her zaman bir olay çıkması kuvvetle muhtemel…Bunun örneklerini her sene olduğu gibi bu senede gördük..
Kimseyi suçlamak değil amacım ama görünen bir köy var ama nedense kimse görmek istemiyor..
Bazen mevzuat bazen adamsendeçilik bu işlere ön ayak olmuş gidiyor. Paket servis uyuşturucu ticaretinden tutunda Kokoreç tezgahlarından Kokain partilerine kadar uzanan geniş ve bol paralı rantların döndüğü bu kemer nasıl adam olur bilmiyorum.
Aslında bu sorun kemerde yaşayan herkesin sorunu ve her nedense görmezlikten geliniyor. Ne yapalım yine biz topu
Güvenlik güçlerine ve Adaltte atalım onlar kanun ve nizamlar çerçevesinde çözsünler olayları..

************************************
Şimdi önümüzde bir erken genel seçim sandığı daha çıkıyor…Bunun için Kemerde her hangi bir çalışma başlamadı ancak CHP de ve AK Parti de kazan kaynamaya devam ediyor. Çünkü 7 hazirandan sonra bu iki parti dede büyük değişiklikler olaçağı Milletvekilleri ve il başkanları tarafından lanse edildi.
Bunun ilk hareketini CHP kemer teşkilatı ortaya koydu ve kongre takvimini açıkladı. 2 Eylül de Delege ve ön seçim yapaçağını açıklayan Chp de aday adayları konusunda ufakda olsa kıpırdanmalar yaşanıyor.Bilindiği gibi Kemer Belediye Başkan Adayı Olan AV. Umut Güneş in yeni yapılacak olan Kongrede aday olmayaçağını açıklamasının ardından şimdi CHP de adaylık sancıları başlıyor.
Gelelim AK Parti ye ….!
Genel seçimlerde Kemerde ikinci olan Ak Parti de yaprak dökümü seçim sonrasında Kadınlar koluyla başladı.Ancak arkasından ilçe Başkanı ve Yönetimin istifa edeçeği yönündeki dedikodulara son Noktayı İl Başkanı AV. Rıza Sümer Kemer ziyaretinde son noktayı koymuştu Sümer “seçimle gelen seçimle gider” diyerek konuyu kapatmıştı .
Ançak AK Partinin küskünler hareketi seçim öncesi verilen sözlerin tutulmasını ısrarla
isterlerken ortak bir aday çıkartarak herkesimin kucaklanması doğrultusunda fikirlerini sosyal medya dan paylaşmaya devam ediyorlar.Bu şekilde Küskünlerinde partiye kazanılaçağının kesin olduğunu dile getiren Küskünler hareketi gerekirse yönetimden 15 kişinin
istifasının gündeme getirilip yeniden bir
kongre sürecine bile hazır olduklarını açık açık deklare ediyorlar. Fakat seçim takviminin
açıklanmasının ardından bu fikirlerinde boşa çıktığı kesinlik kazanıyor.Bekleyip görelim Bakalım bu seçimde kim davul çalıp kim
oynayacak..
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle