Hoşgeldiniz  

ŞEÇİMİ ERDOĞAN KAZANDI

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2018 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Epeydir bu köşeden sizlerle buluşamıyorduk Ak Parti Afyonkarahisar dan Aday adaylığım süreci ve sonradan  Parti çalışmalarım nedeniyle ara verdiğim Köşe yazılarıma tekrar kavuştum   büyük bir zaferle…

Türkiye genelinde alınan oyları  düşündüğümüzde halkımızın gösterdiği bu müthiş zaferin bir parçası olmaktan da onur ve gurur duyuyorum.

Ancak her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Öyle ki Antalya da o kadar çok seçim çalışması o kadar çok yatırım yapılmışken Ak Parti Antalya dan istediği Zaferi kazanamadı.

Vekil sayısının  iki artması sonucun da beklentimiz 9  vekil çıkartmakken 6 da kalmak inanın bizim gibi gecesini gündüzü ne katan arkadaşlarımızda bir moral bozukluğu yarattı ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı Başkan yapmanın keyfide bir başkaydı ve bunu bastırmasını bildik.

Şükürler olsun ki hak yerini buldu ve dış mihraklar bu seçimi kaybetti.Çünkü Recep Tayyip Erdoğan Bir dünya lideri Ümmetinin  başında bir Başkomutandı ve inandı kazandı Türkiye kazandı.

Durum böyle iken 20 yıldır yaşadığım ilçe Kemer de  Ak Partinin  özünde Ak partililik olmayanların elinde düştüğü durum beni bir hayli üzmektedir. Öyle ki Daha düne Kadar hala dayı çocuğu ile birlikte iken  güç adına geldiği Ak Parti de ilk seçiminde hüsranı yaşadı. Yaşamaktan kasıt bir şeyler katabilmekken bunların yaptığı  “yavuz ev sahibini kovarmış”  misali  milletle dalga geçer gibi bir de o akşam kutlama yapmazlar mı …?

İnanın kargalar bile gülmüştür ve nitekim ki Dayı oğlu  Gül her zaman yaptığı gibi Kapak yapıvermiştir.

Bu işi gönül işi ,  bu iş parayla pulla olmuyor efendiler belki paranız çok  tarlanız takkanız kira gelirleriniz çok olabilir belki gökten   öz ler destek verebilir ama milleti inandıramazsınız ..Şimdi  önemsemediğiniz Yusuf Üras bile sizden misliyle oy alırken  pardon da siz NEYİN KAFASINI  yaşıyorsunuz .

 

Öncelikle Başkanlık ve parlamento seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Büyük heyecanla beklenen resmî sonuçları aldık ve büyük bir sürprizle de karşılaşmadık. Eğer bir Cumhurbaşkanı 17 aylık iktidarından vazgeçip seçime giriyorsa mutlaka kazanacağını biliyordur. Dün akşamda bunun sonucunu gördük. Gerek mitinglerde, gerek oy kullanırken gerekse de seçimlerin gayriresmi sonuçları açıklandıktan sonraki vakur ve rahat duruşundan da anlaşılacağı üzere Sayın Cumhurbaşkanı kazanacağına emindi. Ama miting meydanlarında fırtına gibi esen ve yepyeni bir heyecan katan Muharrem İnce’yi de ayrıca kutluyorum. Türkiye’de oyların genel dağılımına baktığımızda Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan oylarını arttırmış. Özellikle Eskişehir gibi CHP’nin kalesi bilinen şehirlerde de Erdoğan birinci sırada. Ancak şimdi kendi ilçemiz Kemer’e biraz bakmak istiyorum. Ak Parti 2014 yerel seçimlerinde Yusuf Üras’ı aday göstermiş, Fetö olgusu, 17-25 Aralık kumpası gibi olayların yanı sıra Ak Parti Kemer ilçe teşkilatı üyelerinin Mustafa Gül’e çalışmalarına rağmen Yusuf Üras %33,3 o almıştı. Daha sonra yapılan genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, referandum ve dün akşam neticelenen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri dahil bu oy ortalamasına ulaşılamadı. Ulaşılamadığı gibi de sürekli düşüş yaşadı… Neden

Nedenlerin hepsini yazmak istesem 15 sayılık tam sayfa yazı dizisi hazırlamam lazım

Aman ha sıkı  sarılın o koltuklara  batırmadığınız bir orası kalmıştı çok şükür zor olanı yine başardınız tebrik ediyorum…

100 dolarlık hasan bile Yurt dışında gitmiş oy vermemek için siz hala daha neyin derdindesiniz…Ama durun daha yapılacak o kadar çok plan tadilatı 100 bin dolarlar kekler varken şimdi bu konulara girip de ayarlarınızı bozmayalım.. Diyerek sizi önce halkka sonra hakka havale edelim gitsin çünkü değmezsiniz….

Gelelim turizme…

Çok şükür otellerimiz ağzına kadar dolup taşıyor Kemer bir hareketli bir hareketliki sormayın gitsin….!

Ama kimse memnun değil Bakın büyükşehir ne güzel bir cadde yaptı ama esnaf kan ağlıyor..

Çünkü  gelen Turist  ucuzcu Turistte ondan..

Fakat ümidimizi yitirmiyoruz. Maşallah her köşe başına bir Manav açılıvermiş ne zaman açtınız kardeşim millet ne kadar manav meraklısıymış anlamış değilim. Birde Nargileciler var ki artık onları  hangi büroya havale edelim bilmiyorum Nargile adı altında esrarın  hapın ticareti almış başını gidiyor..Hele torbacıları bir görmeyin gitsin gece olunca türeyen bu maymunlar  diskoların önünün arkasını mesken tutmuşlar sanki..Yani kısaca Balık baştan kokmuş Kemerde ama Ümidinizi yitirmeyin Bakarsınız  biri gelir alır eline MİNTA Xsı  her yeri pür nur eder gider belli olmaz dileyim ve sözü fazla uzatmadan kısa keselim.

Başkanlık Döneminin Ülkemize ümmetimize bizden dua ve hayır bekleyen Müslüman alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden Niyaz ediyorum.

Ayışığı nın  tüm karanlıkları  aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle