Hoşgeldiniz  

KİMİ KANDIRIYORSUN

SEMİH KÖKEN | 12 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

 

Kemer  Kemer olalı sanırım böyle başıboş hiçbir dönem yönetilmedi.

Ben bilirim ,Ben yaparım  diyerek etrafında kendine yakın kimse bırakmayan Muhterem Başkan seçim öncesi verdiği bütün sözleri unutmuş olsa gerek  bir dahaki seçimde aday değilim ama  istediğimi aday yaparım havalarıyla gündemi kurtarmaya çalışıyor.

Göreve geldiğinde Kemerin ileri gelen büyük Ailelerinin desteğini almasına rağmen bu desteği iki senede harcayan Hoca efendi en çok güvendiği iki siyasetçiye de ayak oyunu yapınca tek başına kaldığını görmüş oldu.

Küçük Emrah ın kendisinden gizli saklı işler çevirdiğini dillendiren ve güvenini kaybettiğini her ortamda söyleyen Hoca efendi Benden sonra seni Başkan yapalım diye bir iki şahsa gidip görüştüğünü artık tüm kemer kamuoyu öğrendi.

Bu haftaya damgasını vuran olay ise  hafta başında internet sitemizden duyurduğumuz “ KINDIL PROJESİ  DURDURULDU”   manşeti oldu.

Kındıl Çeşme sakinlerinden bir vatandaşın Valilik ve Çevre şehircilik Müdürlüğüne başvurması sonucunda Çevre ve Şehircilik müdürlüğü bir yazı yazarak yapılan işlemin yanlış olduğunu 18 uygulamasının yapılmadan inşaata başlanılmasının uygun olmadığını bunun içinde gereğinin yapılması için Valilik ve Kemer Kaymakamlığını göreve davet etmişti.

Ancak  ne Antalya Valiliğin ne de Kemer Kaymakamlığı olaya gereken ilgiyi göstermeyince Kındıl Çeşme projesi devam etti.

Haberimizin ardından harekete geçen Hoca ve aveneleri  yine Zafer nidaları eşliğinde Kındıl Çeşmeye Beton dökmeye devam ettiler.

Ancak bu projeyi   idari Mahkemeye taşıyan ve yasal hiçbir gerekçenin olmadığı ileri sürülerek bu konuda olumsuz yanıt alan ilgili kişiler Şimdi çıkan Çevre ve Şehirciliğin yazısına dayanarak    tekrar idari yargıya başvurdular. Yani uzun lafın kısası bu projenin durması çok yakındır.

Sakın yanlış anlaşılmasın bizim Plaj yapılmasına herhangi bir karşı çıkmışlığımız  yoktur ,  ama orada bulunan doğal hayat korunmalı ve beton dökülmeden de bu projenin hayata geçmesini istememiz her şeyden önce  vatandaşlık görevimizdir.

Gelelim asıl önemli konuya

İhaleler Konusu

Kemer Tarihinde böyle bir ihale uygulanmasını ben hiç görmedim Sanırım kimsede görmedi.

Bir ay önce  Saat Kulesini 10 yıllığına  6 milyon tl ye  kiraladım  diye hava atan bir Belediye Başkanı ne değişti de bir ay sonra aynı marka ve  farklı bir kişiye 3 milyon eksiğine burayı kiraya vermiştir  ?

Bunun önü arkası nedir bilinmez ama Akdeniz Kırtasiye ihalesindeki fesatlık Cumhuriyet Savcılığına kadar gitmiştir. Sanırım Diğer ihalelerde Savcılık ve İdari mahkemeler tarafından durdurulacaktır.

Ben Yaptım oldu mantığı ile Belediye yönetilemez..

Bakın daha bir yıl önce Kemerin Önceki Belediye Başkanı Mustafa Gül ü eleştiren Göynük Deresi kenarında o para etmeyen yer dediği arsayı hiçbir şekilde sınıflandırmadan bir otele resmen hayır gör diye vermesi izah edilemez bir durumdur.

Sen ben o diye iktidar olan bir Belediye ;  Vatandaşına   Otel işletmesine  24 ayda nasıl olmuşta 21  milyon tl ceza kesebilmiştir..?

Belediyecilik  idari bir iştir ama elinizde bulunan kılıcı Hz Ali gibi adaletli tutmazsanız sizinde gün gelir kafanızı uçurur.

Vatandaşa ceza kesip uygularken bir şey yok iken Kanun ve nizamları tanımamak ve bizim hizmetlerimizin önünü kesiyorlar demek tamamen abesle iştigal bir olaydır.

Önümüzdeki hafta Kemer Belediyesinin yine önemli ihaleleri var bakalım orada ne tür ayak oyunları dönecek onu da merakla bekliyoruz.

Ha Unutmadan…Adalet  işler geçte olsa  varacağı yere mutlaka varır. Hırsıza hırsız , Arsıza arsız  diyemediğimiz şu günlerde Rüşvetçiye Başkan , Tecavüzcüye de  Beyefendi  diyemeyiz kimse kusura bakmasın.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle .

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle