Hoşgeldiniz  

G-20 ZİRVESİ VE NECATİ HOCA

SEMİH KÖKEN | 15 Kasım 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Dört gündür bu yana Dünyanın en büyük organizasyonu olan G-20 yi takip ediyorum.
Ülkemiz için bulunmaz bir tanıtım fırsatı ve bununla birlikte ne kadar geliştiğimizin bir kanıtı olarak görüyorum. Herkesin üzerinde durduğu bir olay var o da güvenlik ..bilmem kaç bin kişi varmış şuymuş buymuş gibi ancak bunlar olağan şeyler bakın güvenliği elden bir bıraktı Fransa , başkentinin göbeğinde 130 kişi teröre kurban gitti.
G-20 ki bunun en az yüz bin katı bir uygulama ve bırakın 10 bin güvenlik görevlisini isterse 20 bin olsa ülkem bunun çıkarır bir güçte…
Belki bir kesim kızıyordur bu kadar masrafa ne gerek var diye ilk görüşte bende hakikaten öyle düşünüyordum zirve dün başladı bunun ne kadar haklı bir uygulama olduğunu bir kez daha gördüm.
Ve işin en can alıcı noktası şu….
Burada zirve için harcanan tüm masraflar G-20 nin ortak havuzundan çıkıyormuş yani Ülkemizin kasasından çıkan bir kuruş yok yani..Bütün bu girdiler yine Türkiye ye kalıyor.Bunun içinde o herkesin bahsettiği 17 bin polisin 12 bin güvenlik görevlisinin 2000 ne yakın kiralık araçın
Bilmem kaç bin metrekare kaplamanın tüm parası G-20 gurubunun ortak hesabından ödeniyormuş içiniz rahat olsun yinede eleştirecekseniz bilinçli olun diye uyarayım istedim.

Gelelim kemer gündemine rakı masasından kalkıp chp yi yöneten kemerli kardeşlerim her zaman olduğu gibi yine önemli bir basın toplantısında bize yer vermediler. Tam basın toplanısının yapıldığı anda sanki unutulmuşum gibi yalandan arandık o kadar..!
Niye çünkü Necatı Hoca beni görünce eli ayağına dolanıyormuş konuşunca şaşırıyormuş onun için semih gelmesin şartı koymuş sanırım…Çünkü her zaman olduğu gibi sütten çıkmış ak kaşığı oynayacak ya nasılsa diger arkadaşlar soru da sormaz versen mantığı yine öne geçmiş durumda…
Ne oldu bu hoca nerden çıktı demeyin adam potansiyel aday ..
Bakın aday adayı demiyorum direkt aday
Yerini yapacak tabi tribünlere oynamayı kafa kol çekip öpmeyi iyi becerir ama bu sefer yine yan basmış hoca…
Değerli meslektaşım olan kemanecinin sosyal medyasındaki görüntüsünü izlediğimde açıkça hocanın kendini bir haltmış gibi gördüğü ve bir takım konuşmalarında o suçu bilerek işlediğini söylüyor..
Bakın bu video kaydı bile bir suç duyurusudur.. Adam erke kendine güveniyor iş bitirici ya kanundan bile etkili ya her şeyi şıp diye yapıvermiş….
Neyse benden söylemesi Adalet herkese lazım elbet bir savcımız bu konunun üstüne gider ve bu kendini bir halt bilen hocanın foyasını meydana çıkartır.
Hocam merak etme seni Kemere başkan yaptıramayacağım…!
Sütten çıkmış ak kaşık gibi tribünlere sen oynamaya devam et merak etme bizimde elimiz boş duracak değil nasılsa…
Unutmadan küçük bir not CHP li arkadaşlara çok meraklınız değilim ister Allahın selamını alırsınız ister almazsınız çok da gerekli değilsiniz gözümde bunu da böyle bilin..Siz rakı masasında kurtarmaya devam edin kemeri aziz kardeşlerim Tanrınız sizi korusun….
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle